Krullen kapper in warmond


Zoek je een krullen kapper in Warmond of omgeving? Wij knippen volgens de Curly Girl-methode. Het is de beste haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Het draagt bij aan mooie glanzende en sterk gedefinieerde krullen en is in principe geschikt voor ieder haartype. We zullen niet beweren dat je met steil haar ineens een speelse krullenbol wordt, maar met onze methode kies je in ieder geval voor de beste ingrediënten in de producten van Super foodies van Oolaboo en ontdek je wat er wel én niet werkt voor jouw haar.

 

Wat is de Curly Girl-methode?

De Curly Girl-methode (CG-methode) werd bedacht door Lorraine Massey. De methode mijdt ingrediënten zoals siliconen, sulfaten, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Op die manier gebruiken we haarverzorgingsproducten om jouw haar op natuurlijke wijze te wassen, drogen en met krullen te stylen.

 

Kapper voor krullen: onze werkwijze

 

1. Final Wash: een goed begin

We starten als krullen kapper met de Final Wash. Het is het beste begin, om alle slechte ingrediënten uit je haar te wassen. We gebruiken een shampoo vrij van siliconen, minerale oliën, wax en bijvoorbeeld uitdrogende alcohol.

Let op: we gebruiken tijdens de Final Wash bewust wél sulfaten, omdat die het haar én de hoofdhuid grondig reinigen en vrijmaken van natuurlijke vetten. Houd er rekening mee dat het haar hier droog en dof van zal worden, en dat kleur sneller zal vervagen.

 

2. De krullen van je keuze

Vervolgens zullen we jouw haareigenschappen onderzoeken. Als kapper voor krullen letten we op de eigenschappen die bepalen welke producten de beste keuze vormen:

  • Dichtheid en dikte We bepalen de dichtheid en dikte van je haar. Hoeveel haren heb je op je hoofd en kunnen we de hoofdhuid goed zien? Daarnaast beoordelen we de dikte van de individuele haren, zowel door die tegen het licht te houden als er zorgvuldig aan te voelen.
  • Krultype Hoe vormt zich de krul in jouw haar? We beoordelen dit op basis van de 4 soorten krullen, met daarbinnen verschillende varianten. Uiteraard kan het gaan om combinaties daarvan, iets dat we graag voor je vaststellen.

 

3. Porositeit van jouw haar

Hoe goed kan jouw haar vocht absorberen en vasthouden? Dit is de laatste check die we doen. Het gaat om de mate van porositeit, die we beoordelen aan de hand van de buitenste schubbenlaag van jouw haar.

Heb je last van beschadigd haar en kan het daardoor moeilijk vocht vasthouden? We adviseren producten die daar goed op aansluiten en dit kunnen herstellen en verbeteren. Daarnaast letten we op de tijd die het duurt om je haar te laten drogen.

Naast de porositeit letten we op de elasticiteit van je (krullend) haar. Rekt het haar mee, breekt het niet snel en springt het terug naar de oorspronkelijke staat? We bepalen mede aan de hand daarvan hoeveel proteïne je in de producten kunt gebruiken.

 

Goede krullen kapper met de beste producten

Zoek je een goede krullen kapper met de beste producten voor jouw haarverzorging? We adviseren je graag bij ons in de salon in Warmond. Dus heb je vragen over de producten die je het best kunt gebruiken om jouw haar te wassen, drogen en krullend te stylen? Onze kapper voor krullen helpt je graag, legt je uit over de producten en kan je adviseren hoe je een geweldige krullenbol zal zijn.

Heb je vragen voor onze krullen kapper of wil je een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071 30 193 83, stuur ons een e-mail naar info@artistic-hair.net of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie