ArtisticPersonality 

 


Om jou gewenste stijl te creëren werken wij met Personality borden op Pinterest. Via onderstaande links kun je kijken welke stijl jou het meeste aanspreekt. Op basis daarvan gaan we dan jouw unieke stijl bepalen. In ons Customized programma (zie verder op deze pagina) hebben we daarvoor speciale workshops ontwikkeld, waar we met kleuren sjaals en onze personality borden een passend advies kunnen geven.

 

De Pinterest borden houden we up-to-date aan de laatste trends!

 

Natural Bohemian

Natural beauty / Dromer / Puur / Natuurlijke schoonheid / Versterkt / Duurzaam
Stijlbord vrouw
Stijlbord man

 

Classy French

Toont stoere maar ook zachte kant / Is zacht en kwetsbaar maar ook stoer en avontuurlijk / Sterke vrouw/man / Met een twist / Handen door het haar
Stijlbord vrouw
Stijlbord man

 

Scandinavian Chique

Aandacht voor detail en design / Perfectionisme / Wil alleen het beste voor zichzelf en de omgeving / Scandinavisch design / Clean
Stijlbord vrouw
Stijlbord man

 

Street Glam

Tikje glam / Net ietsjes meer / Houdt van stylen / Ghd meisje/jongen / Romantisch haar / Jong en streetwear
Stijlbord vrouw
Stijlbord man

 

Out of my Comfort

Beweegt zich vrij door het leven / Uit je comfortzone gaan / staat open voor nieuwe dingen
Stijlbord vrouw
Stijlbord man
 


 

Customized

In ons Customized programma geven wij tips en adviezen om je een uitstraling te geven die het beste bij je past. Hiermee gaan we verder dan alleen te kijken naar je haar. Door het invullen van een korte vragenlijst, het gebruik van kleuren sjaals en bovenstaande stijlborden, heb je de mogelijkheid je professioneel te laten adviseren door onze stylisten. Wij hebben daarvoor een aantal workshops ontwikkeld.

 

Basis (v.a. 30 min)

Wij kijken naar jouw persoonlijke kenmerken (ogen, huid en haar). Wij testen d.m.v. kleuren sjaals welke kleurkarakters bij jou passen, en wat jij wil uitstralen.

 

Vervolg (Karakteristieken v.a. 30 min)

We bepalen jouw 2e en 3e dominante kleurkarakter (d.m.v. kleuren sjaals) om nog gerichter advies te kunnen geven over welke kleuren en kleurencombinaties bij jou passen in zowel kleding, haar, make-up en accessoires.

 

Season and style update (v.a. 30 min)

Je krijgt advies over de must haves van dit seizoen, welke kleuren van dit seizoen het beste bij jou passen en hoe je ze combineert, makkelijke manieren om je huidige garderobe te updaten en nieuwe stijlen voor je haar, accessoires en make-up.

 

Kleurenpaspoort Digitaal

Door te kijken naar de combinatie van de kleur van je huid, ogen en haar zal je beauty coach laten zien welk palet aan kleuren jouw unieke uitstraling aanvullen. Het eindresultaat is een digitaal kleurenpaspoort met jouw persoonlijke top kleuren.

 

Haarstyling (v.a.45 min)

Wil je variëren met styling mogelijkheden binnen jouw look en wil je leren hoe je dit het beste kunt doen? Dan is deze workshop iets voor jou.

 

Make-up by Delilah (v.a.45 min)

Make up workshop naar jou specifieke, persoonlijke wensen.

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie