Hair


  Een dames én heren kapsalon waar je tot rust kan komen en waar er naar je geluisterd wordt, dat is Artistic Hair. Wij nemen graag de tijd om samen te onderzoeken welke stijl en haarkleur het beste bij jou past door middel van onze Colorize vragenlijst. Alle stylisten zijn geschoold in de knip en kleur technieken van Sassoon Professional. Daarnaast blijven zij zich op technisch vlak constant ontwikkelen door middel van workshops van de allerbeste professionals. Dit alles zorgt ervoor dat onze stylisten altijd uitstekend op de hoogte zijn van de allernieuwste vaktechnieken, trends en producten.

 

Knippen

Onze stylisten zijn er op getraind om te kunnen zien welke stijl bij iemands uitstraling, gezichtsvorm en persoonlijkheid past. Daarbij is het ook erg belangrijk om te kijken naar de natuurlijke valling van het haar. Wij vinden het belangrijk dat je ook na een aantal weken nog steeds 100% tevreden bent met je nieuwe haarstijl en dat je deze ook zelf kunt onderhouden.

We kijken naar de nieuwste trends en adviseren je hier graag in. Benieuwd naar enkele trends of wil je gewoon inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze Pinterest pagina. Hier plaatsen wij wekelijks nieuwe foto’s van de laatste trends en technieken.

Heren

Bij Artistic Hair hebben we onze eigen barbiera, Elly. Bij haar kun je terecht voor het laten trimmen, scheren en bijknippen van je baard en snor. Zij weet precies welke baard of snor het beste bij jou gezichtsvorm staat en hoe je deze thuis ook goed kunt verzorgen en stylen.

Color

Onze stylisten zijn langdurig opgeleid voor het professioneel kleuren van haar en beheersen alle technieken en stijlen. Daarnaast blijven zij zich constant ontwikkelen en houden zij de laatste trends nauw in de gaten. Ombre? Sombre? Bayalage? Een pastel kleuring? Of Highlights? Alles is mogelijk bij Artistic Hair. Ook bij het kleuren vinden wij het belangrijk om te weten wat je wensen zijn en kijken we bijvoorbeeld goed naar de kleur van je huid en ogen. Onze experts kijken naar het gehele plaatje! Bekijk ons speciale color menu voor een prijsindicatie en uitleg van al onze verschillende behandelingen.

The Sassoon's way

Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar is de filosofie van Sassoon. Zij geloven dat schoonheid voor iedereen iets anders is en dat het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks jouw look zelf te creëren. Gezien de unieke eigenschappen van jouw gezichtsvorm  zorgen wij voor een op maat gemaakt model en kleuring die bij jou past. Houd jij van luxe producten en ga je voor een natuurlijke look? Dan is Sassoon Professional hét merk voor jou!

Haarstyling

Om het plaatje af te maken vinden wij het belangrijk om de juiste stylingtools en producten te gebruiken voor zowel vrouwen als heren. In de salon gebruiken we daarom alleen producten van de hoogwaardige merken. Daarnaast geven we je natuurlijk graag advies over hoe je je haar zelf kunt stylen, ook voor de drukke dagen. Zo geven we speciale haarstyling workshops waar je kunt leren hoe je je haar opsteekt, een mooie bun maakt of hoe je je haren zelf het beste kunt krullen.

Ga je voor een complete look vul dan je behandeling aan met een verzorging treatment, make-up, wenkbrauw behandeling en stijladvies. Bekijk onze prijslijst voor de vele mogelijkheden.