Care


  Geïnspireerd door moleculaire huidverzorging ontdekten wetenschappers bij System Professional dat het haar van elke persoon een uniek energieprofiel heeft. Dit profiel hebben ze de persoonlijke EnergyCode genoemd. Op basis van dit profiel raden wij bepaalde producten aan zodat het haar als herboren aanvoelt, zichtbaar gezonder is en beter reageert op aanraking, styling en kleuring. Daarnaast bieden we verscheidene treatments aan als aanvulling op je knip-, en/of kleurbehandeling.

 

Hoe werkt EnergyCode Mapping?

Zonder al te veel in te gaan op de wetenschappelijke details benadert System Professional het haar als een unieke energie, net zo uniek als je vingerafdruk. Alle adviezen beginnen daarom met een geïndividualiseerde EnergyCode Mapping. Dit is een diagnose van de specifieke behoeften van je haar en hoofdhuid. Hiermee kunnen we uit meer dan 174 miljoen combinaties voor elk individu een unieke EnergyCode voorschrijven. 

Gebaseerd op dit unieke profiel raden we verschillende producten aan, niet alleen van System Professional maar ook van bijvoorbeeld Nioxin, SP Men of Sassoon. De combinatie van deze producten geven een gepersonaliseerde behandelingskuur voor jouw unieke haar-vingerafdruk. Met deze behandeling wordt het haar energierijker, vitaler en handelbaarder. Het haar is minder statisch en kroezig en heeft meer glans en veerkracht.

EnergyCode Speed Mapping

Om het nog makkelijker te maken is er zelfs een System Professional EnergyCode Speed Mapping waarmee je thuis zelf een ingekorte versie kunt doen van het mapping proces. Deze code kun je vervolgens online met ons delen, zodat we jou van beter advies kunnen voorzien wanneer je een bezoek brengt aan onze salon. 

System Treatments

Vanuit System Professional zijn er speciale treatments opgesteld die aansluiten op de verschillende EnergyCodes. De volgende treatments kunt u ook ondergaan bij Artistic Hair.

Energy Blow-dry  -  € 20,00

Express Finishing Treatment die extra sterke en elasticiteit biedt. De ideale voorbereiding op een föhnbehandeling met blijvend resultaat. De energieboost voor alle typen haar. 

Scalp Energy  -  € 20,00

Treatment met een verkwikkende massage en hoofdhuidactieve serums, die de hoofdhuid stimuleert, om deze weer optimale energie te geven.

Essential  -  € 20,00

Een snelle en ontspannende, uit 3 stappen bestaande, Treatment met een unieke shampoo massage. Emulsion en leave-in product. Perfect voor een extra vleugje luxe.

Purify Shampeeling  -  € 20,00

Herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid zodra de tekenen van roos en irritatie verschijnen, zodat je langer van een gezonder aanvoelende hoofdhuid kunt genieten.

Color Lock  -  € 20,00

De essentiële stap na een kleurbehandeling die kleur vasthoudt. Deze Treatment wordt op maat gemaakt voor elk haar type om intense kleurresultaten te garanderen

Perm Lock  -  € 20,00

De essentiële stap na elke permanent- of straight behandeling. Deze Treatment wordt gedepersonaliseerd met een infusion voor een extra luxueuze verzorging.

Molecular Hair Refilling  -  € 25,00

Treatment voor een directe versterking en reconstructie van de haarvezel zonder het zwaar te maken. Hierdoor ziet het haar er beter uit, voelt het beter aan en krijgt het meer weerstand.

Intense  -  € 30,00

Intensieve, uit 4 stappen bestaande, Treatment met twee verzorgende voordelen en een intense Massage, voor een intensieve haartransformatie.

Reborn  -  € 40,00

Luxueuze, uit 5 stappen bestaande, Treatment met AMOA Massage, voor langdurige verbetering van de kwaliteit van haar en hoofdhuid. De ultieme combinatie van prestatie en ontspanning.