Make-up [by Delilah]


  Omdat jouw look niet compleet is zonder de juiste make-up kun je vanaf heden ook bij Artistic Hair terecht voor make-up. We zijn super trots om onze nieuwe make-up lijn aan te mogen kondigen: Delilah Cosmetics! Met deze cosmetica lijn willen we jou nog meer kwaliteit bieden op het gebied van beauty. In lijn met ons Colorize concept kijken we verder dan een blush en een lippenstift. We kijken naar jouw unieke kenmerken, zoals je botstructuur, oogkleur en huidkleur, maar ook naar je persoonlijkheid. We passen vervolgens de make-up aan aan de vrouw in plaats van de vrouw aan de make-up.

 

Delilah

De Delilah lijn richt zich op alle gebieden: Gezicht, wenkbrauwen, ogen en lippen. Je hoeft dus niet meer naar verschillende merken te  grijpen om een complete look te kunnen maken. Delilah Cosmetics streeft ernaar dat elke vrouw er zowel mooi uitziet van buiten als zich mooi voelt van binnen. Het team achter Delilah, Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White, loopt al jaren rond in de cosmetica industrie. Gedreven door het gebrek aan echt Britse boutique cosmetica merken zetten zij Delilah op. Delilah is bedoeld voor iedere vrouw, jong en ouder. Uiteraard zijn alle producten proefdiervrij en vrij van parabenen. 

Future-proof beauty

Delilah heeft een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. Deze producten bevatte krachtige anti-oxidanten, SPF's en actieve natuurlijke ingrediënten.

Vraag onze hair and beauty coaches voor meer informatie over Delilah Cosmetics.

Make up advies

Pak je kans! Delilah specialist Marion komt regelmatig naar onze salon. Zij geeft gratis individueel make-up advies behandelingen op afspraak van 45 minuten per persoon. Hier leer je welke producten het beste bij jouw huid en tint passen en hoe je bepaalde looks zelf kunt creëren. Schrijf je in door ons te bellen, mailen of even langs te komen bij ons in de salon.

Via onze social media en de nieuwsbrief kondigen we aan wanneer Marion bij ons in de salon is. 

Daarnaast verzorgen wij de rest van het jaar ook make-up workshops op afspraak. Dit kan in een individuele sessie of met een grotere groep. We zullen hierin alles belichten: ogen, lippen, contouring, penselen etc.

Wil je meteen een volledige look? Breid je make up behandeling dan uit met een full browz treatment, knipbehandeling, haarkleuring en stijladvies. Bekijk onze prijslijst voor de vele mogelijkheden.