Styling


  Wil je een haarkleur die beter past bij je huidkleur en de kleur van je ogen? Wil je anders gezien worden in je werkomgeving? Of denk je dat je kledingstijl wel een update kan gebruiken? Imago is een vorm van non-verbale communicatie dat boekdelen spreekt over een individu. Op basis van een eerste indruk vellen anderen vaak een oordeel. Onze Colorize advies workshops helpen je bij het bepalen van je persoonlijke kleuring en styling. Je kleedt je voortaan met zelfvertrouwen en flair. Winkelen kost minder tijd, want je gaat alleen maar met de geschikte kleuren en stijl de paskamer in. En je bespaart geld omdat dure miskopen tot het verleden behoren.

 

Colour me Beautiful

Wij maken bij Artistic Hair gebruik van de kennis en producten van Colour me beautiful. Colour me beautiful is overgewaaid uit de Verenigde Staten en heeft al miljoenen mannen en vrouwen over de gehele wereld geadviseerd. Het CMB programma draait om de persoonlijke presentatie. Wie ben je? En hoe straal je dit op een juiste manier uit? De consultservice gaat veel verder dan de vier basisseizoenen en gaat uit van een 24-palettensysteem. Allemaal bedoeld om het beste uit jezelf te halen met kleur, stijl en make-up. 

Colour me beautiful is voor ons een verlengde van onze Colorize missie om je een uitstraling te geven die het beste bij je past. Hiermee kunnen we verder gaan dan alleen te kijken naar je haarkleur en de beste haarstijl voor jouw gezicht. Door het invullen van een korte vragenlijst en het gebruik van moodboards en kleurenkragen, heb je de mogelijkheid je professioneel te laten adviseren door onze stylisten. 

Styling advies

Colorize styling advies is een een kleuren-, stijl- en make-upadvies dat je helpt begrijpen wat er van top tot teen bij jou past. Na het volgen van al onze workshops beschik je over de middelen en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om je persoonlijke stijl te ontwikkelen, succesvol te winkelen en een garderobe op te bouwen waar je honderd procent van kunt genieten. 

Workshops

Wat is er allemaal mogelijk? We verzorgen workshops voor groepen, maar kunnen ook een individuele behandeling verzorgen. Op welk vlak je advies wilt, is helemaal aan jou. Alle workshops kunnen met elkaar aangevuld worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een season and style update in combinatie met het kleurenpaspoort. Onze image consultants kunnen je helpen door middel van het visualiseren wat kleuren, stoffen, vormen en accessoires met jou doen. Kom naar onze kapsalon en beleef dit advies.

1. Styling advies (kleding)

Leer welke vormen, stijl, stoffen, proporties, dessins en accessoires passen bij jou.

2. Kleurkarakteristieken

We bepalen jouw 2e en 3e kleur dominant om nog gerichter advies te kunnen geven over welke kleuren bij jou passen in zowel kleding, haar, make-up en accessoires.

3. Season and style update

Wat leer je bij onze season and style update? De must haves van dit seizoen, welke kleuren van dit seizoen het beste bij jou passen en hoe je ze combineert, makkelijke manieren om je huidige garderobe te updaten en nieuwe stijlen voor je haar, accessoires en make-up.

4. Kleurenpaspoort

Door te kijken naar combinatie van de kleur van je huid, ogen en haar zal je image consultant laten zien welk palet aan kleuren jouw unieke uitstraling aanvullen. Het eindresultaat is een persoonlijk kleurenpaspoort met 42 lapjes stof en tips voor het combineren van kleuren. Dit paspoort zal je in de toekomst helpen bij het winkelen en kiezen van de juiste kleuren. 

Colour me beautiful

Bruidsarrangement

Wij hebben een speciaal arrangement voor jouw grote dag! We voorzien je graag van advies over je kleding, haar, make-up en alles wat er bij komt kijken om ervoor te zorgen dat jij er op je best uit ziet. Daarnaast staan we natuurlijk op de dag zelf in de aanslag om het besproken plaatje tot werkelijkheid te brengen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijsindicaties.