Browz [by anastasia]


  Je wenkbrauwen bepalen voor 80% de uitstraling van je gezicht. We vinden het daarom een zeer belangrijk onderdeel van het creëren van jouw perfecte look. Je kunt bij ons terecht voor een Anastasia Brow treatment, de nummer één wenkbrauw methode! Vanuit haar exclusieve salon in Beverly Hills heeft Anastasia Soare de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld. Met deze methode zijn jouw perfecte wenkbrauwen binnen handbereik!

Wie is Anastasia?

Velen zullen haar misschien niet kennen, maar Anastasia is de brow stylist van de sterren in Hollywood. Zo creëert ze de picture perfect looks van onder andere Madonna, Penelope Cruz en Kim Kardashian. Ze wordt dan ook gezien als een guru op het gebied van wenkbrauwen. Ze is een selfmade zakenvrouw en het is nu al meer dan 15 jaar geleden dat ze haar eerste wenkbrauw salon openen in Beverly Hills. Ondertussen is haar concept een groot succes over de hele wereld. Dit betekent ook dat zij de trends bepaalt op het gebied van wenkbrauwen en een compleet assortiment aan wenkbrauw producten op de markt heeft. Dit heeft ze onlangs uitgebreid met een uitgebreid make-up assortiment.

De perfecte wenkbrauw

De perfecte wenkbrauw heeft niets te maken met een specifieke stijl of trend, maar alles met jouw eigen gezicht. Anastasia’s methode kijkt naar de zogenaamde ‘golden ratio’, of gulden snede. We baseren de perfecte wenkbrauw op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Deze verhoudingen zijn door Anastasia uitgewerkt tot 5 verschillende stencils. We nemen drie eenvoudige meetpunten in je gezicht waarmee we kunnen bepalen welk stencil het meest geschikt is voor jouw gezichtsvorm.

Wenkbrouwen

Wenkbrauw behandeling bij Artistic Hair

Tijdens een wenkbrauw treatment van Artistic Hair worden de wenkbrauwen volledig behandeld, inclusief een wax behandeling. Eerst bepalen we de exacte positie van je wenkbrauwen met de Golden Ratio-methode. Vervolgens gebruiken we zogenaamde Brow Powder waarmee we het geschikte sjabloon inkleuren. Alle haartjes die buiten de lijnen vallen worden gewaxt en de overtollige haren in de wenkbrauwen worden voorzichtig geëpileerd en getrimd. Voor de finishing touch fixeren en accentueren we je wenkbrauwen met bijvoorbeeld een Brow Gel of Highlighter.

Daarnaast verkopen wij ook vele wenkbrauw en make-up producten van de Anastasia lijn. We voorzien je graag van advies welke producten het beste bij jou passen en hoe je deze producten thuis kunt gebruiken.

Een full-treatment kost slechts 30 euro.

Bel, mail of kom langs om een afspraak te maken. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jou te kijken naar jouw perfecte wenkbrauw!

Ga je voor een complete look? Dan kun je de wenkbrauw treatment ook uitbreiden met een knip- en kleurbehandeling, haarverzorging treatments, gepersonaliseerde make-up en zelfs stylingadvies. Bekijk de vele mogelijkheden in onze prijslijst.