Nieuws  & blogs

 

Aanrader: Sebastian Dark Oil

Er zijn zoveel haarproducten op de markt dat we ons kunnen voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen welke producten je nodig hebt, welke producten bij je haartype passen en welke producten het gewenste resultaat opleveren. Daarom lichten wij af en toe een product voor je uit waar wij zelf fan van zijn. Passend voor het seizoen stellen we je deze keer voor aan deze prachtige styling olie: Sebastian Dark Oil.

Deze styling olie is ideaal voor deze regenachtige periode, omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken over pluizig haar. De olie verzorgt je haar en geeft het een prachtige glans. Meestal zijn we niet zo te spreken over olies, omdat ze je haar verzwaren en daarmee alle volume uit het haar trekken. Sebastian Dark Oil daarentegen verdwijnt binnen enkele seconden al uit het haar, met een glad resultaat tot wel 48 uur.  

Toepassing

Om het nóg aantrekkelijker te maken..je kunt het aanbrengen op zowel droog als vochtig haar! Breng 1 à 2 pompjes aan in de lengtes en punten en style je haar vervolgens zoals je dat altijd doet. 

Nog een hele belangrijke reden waarom we dit product zelf ook zo graag gebruiken: de geur! De olie is een blend van sandelhout, cederhout en arganolie. 

Uiteraard is de Sebastian Dark Oil te verkrijgen bij ons in de salon! 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie