Nieuws  & blogs

 

Advies voor dunner wordend haar: let op deze 3 aspecten

Dunner wordend haar hoort bij het ouder worden, je kunt het dan ook niet geheel tegengaan. Je kunt het proces van dunner wordend haar wél vertragen. Dit doe je door de producten van Nioxin te gebruiken. Er zijn verschillende lijnen ontwikkeld om iedereen een passend product te kunnen bieden.

Let op de volgende 3 signalen.

Derma: verzorg je hoofdhuid

De hoofdhuidomgeving ondersteund de haargroei. Gezond haar groeit uit hoofdhuid dat goed verzorgt en schoon is. Opbouw van talg of producten kan de groei verhinderen. 

Dichtheid: houd je hoofdhuid schoon

Dunner wordend haar kan ook beginnen met minder afzonderlijke haren. Je omringde haren bieden geen ondersteuning voor nieuw haar. De hoofdhuid moet schoon gehouden worden om bescherming te bieden tegen beschadiging van het haar.

Diameter: extra dosis keratine helpt

Haren worden dunner, omdat er minder keratine in het haar aanwezig is. Dit leidt tot een zwakkere haarstructuur en pluizig haar. Veranderingen in je eetpatroon, stress, leefomgeving en gezondheid zijn allemaal factoren die hieraan bijdragen.

De producten van Nioxon 3D EFFECTS bieden een driezijdige oplossing door bovenstaande aspecten te ondersteunen. De producten zijn afgestemd op jouw behoeften en daarom heeft Nioxin 6 verschillende lijnen ontwikkeld. Meer hierover vind je op de website van Noixin.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie