Nieuws  & blogs

 

Artistic Hair & Beauty Winter Event 2017

Als zeer gewaardeerde klant van Artistic Hair zetten we je graag in het zonnetje. Je bent daarom van harte uitgenodigd op zaterdag 18 november voor ons speciale Artistic Hair & Beauty Winter Event!

Om jou helemaal klaar te maken voor alle wintertrends en je van allerlei tips te voorzien voor de feestdagen organiseren wij een feestelijke middag in onze salon. Onder het genot van een glaasje prosecco of een gezonde winter juice en een lekker hapje kan je deelnemen aan een haarstyling workshop, een Delilah touch up ondergaan en genieten van allerlei productkortingen en promoties. Tip! Kom samen met een vriendin voor een ontspannen en gezellig beauty middag.
 

Programma

18 NOVEMBER - VAN 14.00 TOT 17.00

Locatie: Dorpsstraat 47, Warmond

Tijdens onze haarstyling workshop* krijg je tips hoe je zelf je haar kunt krullen, straightenen of föhnen voor een trendy look en eventueel laten we zien hoe je zelf een feestelijk updo maakt voor de feestdagen. Hiervoor gebruiken we de tools van GHD, die deze dag verkrijgbaar zullen zijn inclusief een mooie promotie. Daarnaast stellen we jouw persoonlijke EnergyCode vast, zodat we je een persoonlijk advies kunnen geven over hoe je je haren het beste kunt verzorgen. Voor de make-up kun je terecht bij onze Delilah specialisten. Zij verzorgen een uitgebreid persoonlijk make-up advies en een touch-up. Zo ga je met nieuwe inspiratie de feestdagen in. 

Acties

De hele dag hebben wij speciale acties. Deelname aan de haarstyling workshop en Delilah touch-up is gratis, maar moet wel van tevoren worden gereserveerd. Stuur ons een mail of klop even bij ons aan en geef aan welke workshop(s) je graag zou willen volgen (alleen of samen) en rond welke tijd. Zo ben je verzekerd van een plekje!

We zien jou graag op 18 november in de salon. Wij hebben er in ieder geval super veel zin in!

Tot dan, liefs
Team Artistic Hair

* neem je deel aan de haarstyling workshop zorg er dan voor dat je binnenkomt met gewassen en droog haar, zodat we direct aan de slag kunnen

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie