Nieuws  & blogs

 

Artistic Hair & Beauty Winter Event groot succes

Zaterdag 18 november vond ons succesvolle Winter Event plaats! De hele salon stond in het het teken van het gezellige en leerzame event. Gasten kregen persoonlijk haarstyling advies en make-up tips onder het genot van een hapje en een drankje.

GHD Professional

Deze dag werden de nieuwe tools van van GHD Professional gedemonstreerd. Tijdens het Winter Event hebben we verschillende bezoekers blij gemaakt met styling tips. Ga je voor een classy krul of voor iets heel anders tijdens de feestdagen? Met deze tools maak je het.

Delilah Cosmetics

Met de donkere, koude winterse dagen kun je wel een zomerse gloed gebruiken! We zijn supertrots op ons mooie merk Delilah. Tijdens het Winter Event lieten we zien hoe je de producten van dit merk het beste kunt aanbrengen. Slecht geslapen of een off-day? Met deze make-up kun je dit gemakkelijk oplossen, plus: het biedt je kostbare huid alle bescherming en een vitamine E boost.

Alle bezoekers en mensen die hebben meegewerkt: bedankt voor jullie enthousiasme en hopelijk tot de volgende keer. Wil je ook make-up of haarstyling tips? Maak een afspraak in onze salon!

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie