Nieuws  & blogs

 

Gratis lente make-up advies!

Een match made in heaven! Wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe make-up lijn en zullen daarom de komende weken gratis advies behandelingen weggeven voor al onze klanten.

Wil je een prachtige lente look? Maak het af met de juiste make-up! In de maanden april en mei zijn de Delilah make-up artists weer aanwezig bij ons in de salon om iedereen up to date te brengen van de make-up looks voor deze lente. Zij zullen gratis individueel advies verzorgen van 45 minuten per persoon. Hier leer je welke producten het beste bij jouw huid en tint passen en hoe je de leukste lente looks zelf kunt creëren. Schrijf je in door ons te bellen, mailen of even langs te komen bij ons in de salon.

De volgende data zijn nog beschikbaar: 6 april, 15 april, 21 april, 27 april, 2 mei, 11 mei en 16 mei! Wees er snel bij, want de afspraken zitten snel vol.  

Delilah Cosmetics en Colorize

Waarom Delilah zo goed past bij het Colorize concept? Make up Artist Lissa zegt: "Door middel van kennis en vakmanschap geven wij het vertrouwen dat wij weten wat passend is. Wat niet alleen staat bij de klant, maar ook wat op natuurlijke wijze bij iemand hoort. Op deze manier voelt iemand zich prettig bij de producten en kan iedereen het beste uit zichzelf halen. Dit sluit helemaal aan op het Colorize concept waarbij iedereen de mogelijkheid wordt aangeboden om meer uit jezelf te halen. Door de eenvoud en de laagdrempelige make-up hebben we altijd wel een product of aanbreng methode die bij je past. Zo wordt de make-up onderdeel van wie je bent. We passen de make-up aan aan de vrouw in plaats van de vrouw aan de make-up."

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie