Nieuws  & blogs

 

Haal de zomer in huis met de Solar Line

GEEF JE HAAR EXTRA AANDACHT BIJ ZONNIG WEER

De tijd van zon, zee en strand komt er aan. In de zomer heeft je huid en haar het soms zwaar te verduren. Juist omdat ze blootgesteld worden aan een grote lichtintensiteit en UV-licht. Daardoor kan de structuur van het haar beschadigd raken. Het resultaat is poreus haar en een vervaagde kleur. 

1. Droog, beschadigd haar
Je haar moet voldoende gehydrateerd blijven in de zomer: de zon droogt het namelijk uit. Ook het zoute zeewater en chloor uit het zwembad hebben een uitdrogend of zelfs beschadigend effect. Gebruik bijvoorbeeld de SUN OIl met keratine UV-Bescherming. 

2. Vette hoofdhuid
Warm weer stimuleert ook de aanmaak van oliën, waardoor je hoofdhuid en je haar vet kan worden. Bescherm je haar met de HELIO SPRAY, een waterbestendige UV-bescherming. De waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van UV-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.

3. Vervaagde haarkleur
Door zon, zee en chloorwater vervaagt de kleur van je haren sneller. Met als gevolg dat de kleur van je haren er vaak wat minder glanzen uit ziet dan normaal. Ook hiervoor is de Helio Spray geschikt. 

4. Doorkambaarheid
Gebruik de Sealing Cream, een voedende bescherming tegen de zon. Het resultaat is onmiddelijke doorkambaarheid en het kalmeert kroezend haar. 

Wat kun je doen?

Hydrateren, beschermen en herstellen. Dat zijn de drie belangrijkste dingen om te onthouden tijdens de zomer.  De producten in de Solar Line zijn hier uitermate geschikt voor.

Laat je persoonlijk adviseren en kom langs bij kapsalon Artistic Hair in Warmond.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie