Nieuws  & blogs

 

Janet doet mee aan de Trendvision Awards!

Wij zijn super trots op onze Janet! Ze gaat dit jaar weer meedoen met de Trendvision Awards in de hoop uiteindelijk haar talent te mogen laten zien op de grote catwalk tijdens de Awardshow. Wij vroegen haar wat het allemaal inhoudt en waar ze haar inspiratie vandaan haalt als topstylist.

1. Wat zijn de Trendvision Awards?

"Trendvision is een wedstrijd op het gebied van haar. Hierbij moet je je eigen visie & creatie gaan laten zien voor de komende trends van dit jaar." 

2. Wat vind je zo leuk aan Trendvision?

"Het is nu de 3e keer dat ik hieraan mee doe en het leuke ervan vind ik dat je je eigen creativiteit helemaal kan laten gaan. Net even wat meer out of te box te gaan dan anders. Ik ben zelf aardig competitief dus het idee van een wedstrijd vind ik al leuk, een uitdaging!"

2. Klinkt te gek! Maar wat moet je allemaal doen om mee te kunnen doen?

"Je moet zelf een model helemaal naar jou visie op de trends van dit jaar gaan creëeren. Denk hierbij aan knippen, kleuren, styling, make-up etc. Eigenlijk het hele totaalplaatje. 

Hiervan maak je dan professionele foto's en die worden doorgestuurd naar de jury. Zij beoordelen vervolgen wie er door mogen naar de finale."

3. Wat is jouw eigen knip/kleur stijl?

"Mijn knip/kleur style is eigenlijk vrij strak. Ik hou van hele mooie strakke lijnen, maar wel met subtielere accenten."

4. Al enig idee wat je gaat maken voor Trendvision?

"Ik heb eigenlijk al in mijn hoofd wat ik wil gaan doen, maar dat houd ik nog even geheim...Het is nu een kwestie van uitwerken, wat heb ik hiervoor nodig en hoe ga ik het aanpakken."

5. Waar haal je je inspiratie vandaan?

"Mijn inspiratie haal ik eigenlijk overal vandaan. Zodra ik iets zie wat mij aanspreekt neem ik het mee in mijn Trendvision plaatje. Dat kan van alles zijn, van een mooie kleur tot grafische vormen."

6. Wat zou je in de toekomst graag nog willen bereiken als topstylist?

"In mijn toekomst wil & hoop ik natuurlijk sowieso een keer mee te kunnen doen aan de finale van Trendvision. Het lijkt mij super gaaf om een keer op zo een groot podium te mogen staan en iedereen mijn creatie te kunnen laten zien."

 

Fingers crossed! Wij wensen Janet enorm veel succes en zullen jullie up to date houden over de voortgang. Voor ons is ze al een winnaar natuurlijk!

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie