Nieuws  & blogs

 

Kleurtrend: Balayage

De balayage trend is nog lang niet voorbij! Wij zijn grote fans van dit prachtige vloeiende kapsel. Balayage is van oorsprong een Franse verftechniek uit de jaren ‘70 en wordt ook wel vertaald naar ‘veeg’ of ‘vegen’. Met verf en een kwast wordt de kleuring over het haar heen ‘geveegd’ in de vorm van een V. Dit wordt uit de losse pols gedaan De combinatie van blonde en bruine tinten is gebaseerd op het bruine glanzende schild van een schildpad. Met de gouden ondertoon krijgt het haar meer glans en diepte. 

De Hollywood balayage

De balayage trend bestond dan al wel in de jaren ’70, maar de laatste 5 jaar is deze trend vooral weer veel zichtbaarder geworden door de sterren in Hollywood. Veel bekende sterren hebben in de afgelopen jaren wel een keer een balayage kleuring laten zetten. Aangezien we de balayage nog steeds blijven spotten op de rode loper, zal de balayage trend op straat ook nog wel even blijven. Een mooi kapsel dus waarmee je nog lang on trend kunt blijven!

Balayage kapper Artistic Hair

Kort samengevat is balayage het subtiel inzetten van highlights die ervoor zorgen dat je haar door de zon lijkt opgelicht. De balayage wordt wel lager ingezet dan wanneer je highlights laat zetten. Dit betekent dat ze niet starten vanaf je hoofdhuid, maar halverwege het haar. Door het gebruik van zachte kleuren creëren we een zachtere en natuurlijke overgang. Hierdoor heb je vrijwel geen last van uitgroei. De techniek houdt rekening met de valling van je haar en geeft daardoor een oplichtend en natuurlijk effect, waardoor het haar er gezonder uitziet.

Benieuwd of een balayage kleuring bij je past? Eigenlijk kan de balayage techniek op ieder type haar aangebracht worden. Dit geldt voor lang, kort, bruin, blond of rood haar. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies op basis van je huidige haarkleur, je gezichtsvorm en wensen. Daarbij is het belangrijk dat we uitgaan van de natuurlijke valling van je haar. Bekijk hieronder een aantal foto’s als inspiratie voor jouw eigen balayage kleuring.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie