Nieuws  & blogs

 

NIEUW MICRONEEDLING

Wat is Microneedling en hoe werkt het?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes (minuscule gaatjes) in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden er speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met een huideigen, glad collageen.

Tijdens de behandeling.
Eerst word de huid voor behandeld, dan volgt de microneedling fase met de daarvoor speciaal bedoelde serums, retinol en/of hyaluron. De volgende stap in de behandeling is de Bio Active Vitamine C ook wel bekend onder Ascorbic Acid (Ascorbinezuur). Dit is de meest pure en natuurlijke vorm van Vitamine C. Deze vorm van Vitamine C is direct klaar om door de huid te worden opgenomen, dit in tegenstelling tot andere vormen van Vitamine C.

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond, nieuw collageen. het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten (cellen die collageen produceren) in de huid. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.

Hierover heen gaat het herstellende , kalmerende masker.
Als afsluiting een serum.

Na de behandeling:
Na de behandeling staat de huid volledig "open" en zal de huid zich gaan dichten met collageen. Dit duurt 24-uur. De eerste 24-uur moet contact met de huid vermeden worden. Dit om overdracht van bacterien te voorkomen. Ook kunt u de komende 24-uur geen huidverzorgingsproducten gebruiken, fit vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geldt ook voor make-up. u kunt alleen speciale producten gebruiken in overleg met de behandelend schoonheidsspecialist. Na 24- uur kunt u weer uw huidverzorgsproducten gebruiken. Gebruik dagelijks een zonnefilter.

Eenmalig of kuurverband
Een eenmalige Microneedling behandeling wordt gedaan als preventieve behandeling. Maar als de huid verslapt is, dan zijn er meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te behalen. Vaak volstaat 4 tot 6 behandelingen om de 28 dagen ( deze tijf heeft de huid nodig om collageen aan te maken en te herstellen). Na de kuur wordt aangeraden om eens in het kwartaal de behandeling te herhalen. Zo blijft het resultaat optimaal.

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie