Nieuws  & blogs

 

Nieuw van Delilah: Halo, Pure Light Liquid Radiance

Altijd het stralende middelpunt met deze nieuwe highlighter 

De echte zomerdagen liggen al weer achter ons, maar vanaf nu kun je zelfs midden in de winter die zomerse gloed creëren. Met Halo heb je namelijk helemaal geen zon nodig om te stralen! 

Delilah Cosmetics brengt Halo, Pure Light Liquid Radiance op de markt. Deze highlighter vol vitamine E beschermt je kostbare huid tegen vrije radicalen, uitlaatgassen en andere schade van alledag. Het doet meer dan de gemiddelde highlighter: op elk moment van de dag en nacht geeft Halo dat stralende laagje dat van binnenuit lijkt te komen. 

Verlichting 

Het nieuwste beautyproduct van Delilah vervaagt imperfecties en biedt altijd en overal verlichting. Slecht geslapen en/of een doffe dag en kan je gezicht wel wat extra’s gebruiken? Deze liquid luminator brengt instant glans en kleur, waardoor zelfs de grootste offday weer glans en kleur krijgt. Probeer Halo zelf en je merkt meteen het verschil. 

Verschillende glows 

Halo Pure Light Liquid Radiance kan op verschillende manieren worden gebruikt. Voor een gezonde ‘all over glow’: verdeel een of twee pompjes over je gereinigde gezicht of breng het lichtjes aan over je primer. Voor een intensere highlight: breng het na je foundation aan op de jukbeenderen, slaap of onder de wenkbrauwen. Voor een natuurlijke glow: mix een half pompje met je foundation of primer en breng het op je gezicht aan. Tenslotte, voor een subtiele, zachte glow van top tot teen: mix een tot twee pompjes met een bodylotion en masseer dit over je lichaam. 

Wanneer 

Voor alle highlights in je leven, maar ook tijdens de dagelijkse boodschappen, de yogalessen en de boswandelingen met je trouwe viervoeter. Of je nu als getuige van je beste vriendin je handtekening zet op de trouwakte, acte de présence geeft op een Indian Summer borrel of ’s ochtends die belangrijke presentatie geeft voor je collega’s, met Halo ben je overal het stralende middelpunt. 

Vanaf nu is deze sunshine-in-a-bottle te koop voor 35 euro in verpakkingen van 30 ml. Niet alleen jij waar je ook je bent, ook Halo’s glazen verfijnde flesje met rosé gouden dop, steelt de show op je kaptafel. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie