Nieuws  & blogs

 

Nieuw: Wellaplex

Wella introduceert Wellaplex! Dit is de perfecte match met een oplichting van het haar. Met Wellaplex herstellen we de haarbruggen van je haar voor sterker haar. Het OPTI ph-systeem zorgt voor de optimale kleur en haarvolume. Het is een verzorgende 3-stappen treatment. Deze treatment belooft je haar te herstellen van binnenuit, en tegelijkertijd voorkomt het dat je haar schade oploopt tijdens en na het oplichten. Wellaplex kunnen we op twee manier inzetten: bij een kleurbehandeling of bij het oplichten van het haar. 

Oplichten met Wellaplex

Wij voegen Wellaplex toe aan jouw behandeling om de beschadiging die optreedt tijdens het oplichten te verminderen. Wellaplex helpt jouw innerlijke haarlagen diep van binnen te reconstrueren. Je haar voelt sterker meteen na het eerste gebruik.

Kleuren met Wellaplex

Bij een normale kleurbehandeling (waarbij het haar niet opgelicht hoeft te worden) raden we ook aan om Wellaplex toe te voegen aan de behandeling. Vaak heeft je haar door de vele kleuringen beschadigingen opgelopen. Met Wellaplex reconstrueren we de innerlijke structuur van het haar. Niet alleen wordt je haar hier sterker van, maar het levert tegelijkertijd de beste ongewijzigde kleurresultaten.

De wetenschap van Wellaplex

Op het moment dat je je haar behandelt met hitte, dus met de krultang, stijltang of zelfs de föhn, worden de bruggen in je haar verbroken. Dit zorgt ervoor dat je je haar een nieuwe vorm kan geven. Dit blijft een paar uur of een paar dagen zo, totdat je je haar bijvoorbeeld wast. Hierna neemt het weer zijn originele vorm aan. Maar de bruggen zullen door de hitte deels gebroken blijven en dat is waarom wij altijd zeggen dat hitte tools je haar kunnen beschadigen. 

Het actieve ingrediënt in Wellaplex is Malic Acid, oftewel appelzuur. Dit is een dicarbonzuur dat geproduceerd wordt door alle levende organismen en voorkomt in vruchten zoals appels en druiven. De functie van Malic Acid is het reconstrueren van nieuwe haarbruggen en daar waar het haar al beschadigd is herstellen. 

Wellaplex no. 1, no. 2 en no. 3

Wellaplex is een verzorgende 3-stappen treatment, waarbij elke stap een andere functie heeft. De eerste twee stappen vinden plaats in de salon tijdens je oplichting/kleuring of als losse herstelbehandeling voor je haar. Stap nummer 3 is een thuisbehandeling. De prijs voor een Wellaplex behandeling bij een ontkleuring is al vanaf 20 euro, maar dit is afhankelijk van de lengte van het haar. De prijs voor een losse herstelbehandeling is vanaf 30 euro:

Wellaplex N°1 Bond Maker – Met de Wellaplex no. 1 Bond Maker kunnen we de aminozuurbruggen in het haar herstellen en tegelijkertijd versterken tijdens het oplichten of kleuren

Wellaplex N°2 Bond Stabilizer – Dit versterkt het OPTI ph-systeem in de haarvezel, maakt het haaroppervlak glad en beschermt het haar. De PH-waarde herstelt en de haarstructuur versterkt na het oplichten of kleuren.

Wellaplex N°3 Hair Stabilizer – Na deze behandelingen is het belangrijk dat je thuis deze reconstructie in stand houdt. De Hair Stabilizer helpt het haar sterk, zacht en soepel te houden tot de volgende Wellaplex treatment in de salon.

 

Verschil Olaplex en Wellaplex

Is Wellaplex hetzelfde als Olaplex? Zeker niet! Alhoewel beide producten een soortgelijke werking hebben zit er wel degelijk verschil tussen deze twee. Zo houdt Wellaplex rekening met de pH van het haar door dit tijdens de behandeling te stabiliseren.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie