Nieuws  & blogs

 

Nieuwe lijn van System ProfessionalCC Creative Care

Wij vinden het belangrijk om ieder mens een uniek advies te geven: helemaal afgestemd op de karakteristieken en kenmerken van een persoon. Daarom zijn we ook zo blij met de aanpak van System Professional. Sinds kort is de CC Creative Care-lijn aan het assortiment van System Professional toegevoegd. We zullen ze binnenkort binnen krijgen: kom je deze producten samen met ons ontdekken in de salon van Artistic Hair?

Droog conditioner: ‘Instant Energy’

‘Instant Energy’ is geïnspireerd op het transformerende vermogen van de verzorgingssystemen van System Professional. Deze droge spray geeft onmiddellijk resultaat: voelbaar energiek haar. De geur van frisse rode bessen en warme kruiden maakt het een uniek product.

Polijstende creme: ‘Soft Touch’

De polijstende crème ‘Soft Touch’ biedt stevigheid en glans aan het haar. Het zorgt voor minder pluizig haar en een gladde afwerking. Breng je haar onder controle of houd je krullen in bedwang met dit fijne haarproduct.

Lotion: ‘Perfect Ends’

Voor haar dat beschadigd, gespleten, pluizig en/of droog is, is ‘Perfect Ends’ de oplossing. Het haar ziet er met deze lotion weer soepel en zacht uit. Het biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf én het brengt je haar, létterlijk tot in de puntjes, in vorm.

Vormbare spray: ‘Chrono Control’

Deze spray is ideaal voor looks die precisie vereisen. ‘Chrono Control’ fixeert pas na een minuut. Het is een 2 in 1 verzorging wat bescherming biedt en veroudering van het haar tegen gaat. Het biedt stevigheid aan een kapsel: onze favoriet als het gaat om styling.

Ben je benieuwd welke reinigende, verzorgende en styling producten bij jouw haar en hoofdhuid passen? Laat je persoonlijk adviseren en kom langs bij kapsalon Artistic Hair in Warmond.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie