Nieuws  & blogs

 

Nieuwe Make-up lijn: Delilah Cosmetics

We zijn super trots om onze nieuwe make-up lijn aan te mogen kondigen: Delilah Cosmetics! Met deze cosmetica lijn willen we jou nog meer kwaliteit bieden op het gebied van Beauty. De Delilah lijn richt zich op alle gebieden: Gezicht, wenkbrauwen, ogen en lippen. Je hoeft dus niet meer naar verschillende merken te  grijpen om een complete look te kunnen maken. Delilah Cosmetics streeft ernaar dat elke vrouw er zowel mooi uitziet van buiten als zich mooi voelt van binnen. Wij zijn FAN!

Delilah

Het team achter Delilah, Rupert Kingston, Hannah Nicholson en Juliet White, lopen al jaren rond in de cosmetica industrie. Gedreven door het gebrek aan echt Britse boutique cosmetica merken zetten zij Delilah op. Alleen al van de verpakking worden wij enorm enthousiast: rose goud en het herkenbare licht roze roosje. Delilah is bedoeld voor iedere vrouw, jong en ouder. Uiteraard zijn alle producten proefdiervrij en vrij van parabenen. 


Antoinette op de LXRY beurs samen met Nick en Michelle van Delilah Cosmetics

Future-proof beauty

Delilah heeft een speciale lijn met producten die je huid beschermen en de tekenen van veroudering maskeren. Deze producten bevatte krachtige anti-oxidanten, SPF's en actieve natuurlijke ingredienten.

Probeer bijvoorbeeld het zijdezachte serum Under Wear foundation primer om oneffenheden te maskeren. Door deze onderlaag toe te voegen aan je make-up wordt het ook makkelijker om je andere make-up aan te brengen en blijft het langer zitten.

Zit je graag vaak in de zon? Bescherm dan je huid door elke ochtend de Time Frame foundation aan te brengen. Deze foundation geeft een egale huid en beschermt en verzorgt tegelijkertijd je huid met vitamine A en E en SPF20

Vraag onze beauty coaches voor meer informatie over Delilah Cosmetics.

Make up workshops

Pak je kans! In de maand februari zullen Nick en Michelle van Delilah om en om elke week een hele dag aanwezig zijn bij ons in de salon. Donderdag 2 februari, zaterdag 11 februari, vrijdag 17 februari en dinsdag 21 februari zullen zij make-up workshops op afspraak verzorgen van 45 minuten per persoon. Hier leer je welke producten het beste bij jouw huid en tint passen en hoe je bepaalde looks zelf kunt creëren. Schrijf je in door ons te bellen, mailen of even langs te komen bij ons in de salon.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie