Nieuws  & blogs

 

Ook je wenkbrauwen kunnen waterproof zijn!

Wel zo handig met dit regenachtige weer..Niets is zo vervelend als je uitsloven voor de spiegel en vervolgens een plensbui over je heen te krijgen. Ondertussen heeft iedereen wel een waterproof mascara en oogpotlood in de kast liggen, maar er is ook een oplossing voor je wenkbrauwen: De Dipbrow Pomade van Anastasia. Dit is een gekleurde wenkbrauw gel die zich perfect hecht aan zowel je huid als je haartjes. Daarom blijft hij altijd goed zitten en hoef je je geen zorgen meer te maken dat je gestylede wenkbrauwen verloren gaan gedurende de dag.

Anastasia Dipbrow Pomade

De Dipbrow komt in vijf tinten: Blonde, Chocolate, Auburn, Dark Brown en Ebony. Dus er zit altijd wel een kleur bij voor jou. Laat je even adviseren door onze stylisten welke kleur het beste bij je past, omdat ze wat donkerder uit kunnen vallen. In tegenstelling tot de vele wenkbrauwpoeders is deze Dipbrow een romige pomade die zich heel makkelijk hecht aan de huid en de haartjes. De droogtijd is super snel dus wacht niet met het verdelen over de wenkbrauw!

Aan het einde van de dag wil je natuurlijk wel weer met een schoon gezicht naar bed. Combineer je standaard make-up reiniger met een beetje water en je bent zo klaar!

Instructies

Hier een leuke video met instructies voor het aanbrengen van de Dipbrow pomade. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie