Nieuws  & blogs

 

Report: Salon International 2016

In het weekend van 16 oktober is Antoinette afgereisd naar Londen om hét event van het jaar bij te wonen: Salon International 2016. 400 verschillende merken waren aanwezig om hun producten, diensten en apparatuur te showcasen. De hoogtepunten van ons bezoek? De lancering van de nieuwe collectie 'Poetica' van Sassoon en de 'Alternative Hair Show' in de wereldberoemde en adembenemende Royal Albert Hall. Bekijk hier foto's en video's van de shows.

POETICA, de nieuwe colletie van Sassoon

De eerste halte in Antoinette's volgepakte weekendje Londen was de live show van Sassoon Academy waarin ze hun nieuwe collectie POETICA presenteerden. Wat een prachtige show en wat heeft het weer enorm veel inspiratie opgeleverd voor het komende seizoen!

Alternative Hair Show @ Royal Albert Hall

The Alternative Hair Show is dé show van het jaar waar alle topstylisten in de hele wereld naar uit kijken. De show werd voor het 34e jaar opgevoerd. Er zijn al shows over de hele wereld geweest, van Chicago tot Moskou en Tokyo. De show is ooit opgezet om geld op te halen voor research naar leukemie en om te schenken aan verschillende goede doelen rondom leukemie. Door de jaren heen is er al 8.5 miljoen pond opgebracht!

Deze show viert de pure creativiteit van kappers team van over de hele wereld. Het is daarom nog veel meer dan een benefiet, veel meer dan een haarshow. Het is bovenal inspirerend!

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie