Nieuws  & blogs

 

SP men Decoding Treatment

Mannen gebruiken tegenwoordig meer haarverzorgingsproducten dan ooit. Piekerig, wild, stug of dof haar zijn de meest gehoorde klachten van mannen over hun haar. System Professional biedt de perfecte oplossing voor al deze problemen. Zij brengen namelijk een productenlijn die ze geheel af kunnen stemmen op wat jouw haar en hoofdhuid nodig hebben. 

System Professional Men

Geïnspireerd door moleculaire huidverzorging ontdekten wetenschappers bij System Professional dat het haar van elke persoon namelijk een uniek energieprofiel heeft. Dit profiel hebben ze de persoonlijke EnergyCode genoemd. Op basis van dit profiel raden wij bepaalde producten en behandelingen aan zodat het haar weer soepel en gezond aanvoelt en beter reageert op aanraking en styling.

Elixir behandelingen

Vanuit jouw unieke haarprofiel mixen we de juiste SP elixirs en tonics met elkaar en geven jou vervolgens een ontspannende haarverzorgingsbehandeling. De elixirs van SP men zijn speciale ampullen met hele geconcentreerde stoffen. Zo geeft de Strength Elixir meteen meer volume aan het haar waardoor je fijne haar weer dikker aanvoelt. Heb je droog haar dan gaan we juist voor de Hydrate Elixir. Deze ampul zorgt voor extra hydratatie en verzorging, waardoor je haar weer soepel aanvoelt. 

Bekijk hieronder een aantal van de mogelijke combinaties die wij voor je kunnen maken op basis van de staat van jouw haar en hoofdhuid.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie