Nieuws  & blogs

 

Style update Herfst/Winter 2016/2017

Benieuwd naar de looks van het komende seizoen? Het is soms best lastig om alle trends bij te houden. Nu hoef je ook zeker niet met elke trend mee te gaan, maar het is altijd fijn om een beetje mee te gaan met de tijd. Wij nemen graag al het werk uit handen en nodigen je uit voor een style update. 

Colour Me Beautiful

Onze Colour Me Beautiful specialist Brenda zal tijdens deze style update verder gaan dan een opsomming van trends. We zien allemaal wel eens een trend voorbij komen waarvan we zelf denken ‘dat staat me vast niet’. Brenda filtert meteen welke trends het beste bij jouw persoonlijkheid, uitstraling en uiterlijk passen en legt ook uit waarom.

Restyling

Dit betekent overigens niet dat je nu meteen allemaal nieuwe kleren moet kopen. Waarschijnlijk heb je genoeg items in de kast liggen die je kunt restylen naar de nieuwe trends en hoef je wellicht alleen een paar basis items te kopen. Om je een handje te helpen in de winkel krijg je na de style update een boekje mee waar alles wat je hebt geleerd wordt samengevat. Met dit boekje in de hand raak je nooit meer verdwaald in de winkel en kun je heel gericht op stap!

Wat leer je bij onze style update?

  1. de must haves van dit seizoen
  2. waar je moet winkelen voor de beste looks
  3. welke kleuren van dit seizoen het beste bij jou passen en hoe je ze combineert
  4. makkelijke manieren om je huidige garderobe te updaten
  5. nieuwe stijlen voor je haar, accessoires en make-up

 

Een style update boeken? Wij vinden het belangrijk dat we jou het beste advies kunnen bieden dus neem van tevoren contact met ons op zodat we samen met jou de perfecte style update kunnen samenstellen. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie