Nieuws  & blogs

 

System Professional - EnergyCode Mapping

Artistic Hair gaat vanaf 4 januari werken met de nieuwe producten en technologie van System Professional! System Professional is een geheel nieuwe weg ingeslagen op het gebied van verzorgingsproducten. Geïnspireerd door moleculaire huidverzorging ontdekten wetenschappers bij System Professional dat het haar van elke persoon een uniek energieprofiel heeft. Dit profiel hebben ze de EnergyCode genoemd. Op basis van dit profiel worden er bepaalde producten aangeraden zodat het haar als herboren aanvoelt, zichtbaar gezonder is en beter reageert op aanraking, styling en kleuring.

Hoe werkt EnergyCode Mapping?

Zonder al te veel in te gaan op de wetenschappelijke details benadert System Professional het haar als een unieke energie, net zo uniek als je vingerafdruk. Alle adviezen beginnen daarom met een geïndividualiseerde EnergyCode Mapping. Dit is een diagnose van de specifieke behoeften van je haar en hoofdhuid. Hiermee kunnen we uit meer dan 174 miljoen combinaties voor elk individu een unieke EnergyCode voorschrijven. 

Gebaseerd op dit unieke profiel raden we verschillende producten aan. De combinatie van deze producten geven een gepersonaliseerde behandelingskuur voor jouw unieke haar-vingerafdruk. Met deze behandeling wordt het haar energierijker, vitaler en handelbaarder. Het haar is minder statisch en kroezig en heeft meer glans en veerkracht.

EnergyCode Speed Mapping

Om het nog makkelijker te maken is er zelfs een System Professional EnergyCode Speed Mapping  waarmee je thuis zelf een ingekorte versie kunt doen van het mapping proces. Deze code kun je vervolgens online met ons delen, zodat we jou van beter advies kunnen voorzien wanneer je een bezoek brengt aan onze salon. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie