Nieuws  & blogs

 

The Sassoon Way

Je hebt het ons vast al wel eens horen zeggen: Wij werken op de Sassoon methode. Maar wat houdt dit precies in en wat is de meerwaarde van een kleuring op de Sassoon manier? Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar is de filosofie van Sassoon. Zij geloven dat schoonheid voor iedereen iets anders is en dat het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks jouw look zelf te creëren. Sassoon is voor ons daarom de ideale techniek voor het creëren van een natuurlijke uitstraling die bij jou past. 

Folietechniek Sassoon 

Met de verfijnde folietechniek van Sassoon kan er goed rekening gehouden worden met de valling en structuur van het haar. Alle folies worden op maat geknipt en er worden dubbel zoveel folies ingezet dan normaal om zo precies mogelijk te kunnen werken. Elke pluk krijgt aandacht. Met de folies isoleren we de stukken haar die lichter of donkerder gekleurd moeten worden. Door het haar op deze manier aan te pakken zorgen we ervoor dat alle kleurtinten perfect in elkaar gaan overvloeien. 

Sassoon folies bij Artistic Hair

We beginnen altijd door met onze Colorize vragenlijst te noteren wat jouw specifieke gezichtsvorm, oogkleur en huidskleur is. We vragen je altijd wat je zelf graag zou willen accentueren in je gezicht of welke kenmerken je juist zou willen verzachten. Met deze informatie stellen wij een plan van aanpak op. Met de Sassoon folies kunnen we namelijk de folies heel gericht plaatsen zodat jouw unieke gezichtskenmerken op de beste manier naar voren komen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van Sassoon looks. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie