Nieuws  & blogs

 

Trend: Pastel haarkleur

Kleuren van poederroze tot granny grey. We zien ze nog steeds overal op straat en bij alle leeftijden. Het mooie van deze pastel kleuringen is dat ze maar tijdelijk zijn dus je altijd kunt experimenteren met je haar. Een pastel toner is een milde kleuring waarmee je ongewenste tinten zoals geel en oranje uit het haar kunt verwijderen. Tegenwoordig zijn gekke kleurtjes helemaal in en duiken er toners op in roze, lila, blauw en groen.

Pastel Toner

Een toner is een uitwasbare kleuring die zowel warme als koele kleuren kan produceren, maar die toch voornamelijk wordt gebruikt om het haar een koelere tint te geven. Waarom worden toners gebruikt? Meestal gebruiken we een toner om na het kleuren van het haar nog bij te corrigeren, zodat de tint helemaal naar wens is. Na het ontkleuren bijvoorbeeld, waarbij je het haar lichter maakt, ziet de blonde kleur er vaak te geel uit. Dankzij een spoeling kan die gele tint helemaal weggehaald worden.

Haar pastel verven bij Artistic Hair

Om een pastelkleuring toe te passen zul je waarschijnlijk eerst een ontkleuring moeten ondergaan. Vervolgens kun je wel alle kanten op met je haar. Het is afhankelijk van de conditie van het haar hoelang de toner blijft zitten. Dit kan tussen de 10 en 40 wasbeurten zitten en dat is nogal een verschil. Laat je dus vooraf goed adviseren over een pastel toning. Daarom raden we ook altijd aan een pastel toning niet zelf thuis uit te proberen, maar altijd door een professional te laten doen. Wij kunnen je haar onderzoeken en bijvoorbeeld vaststellen hoe poreus jouw haar is en daarmee hoe goed jouw haar de pastel kleur vast zal houden. Daarnaast hebben we de beste producten in huis om ervoor te zorgen dat jouw toner zo lang mogelijk mooi blijft. 

Inspiratie

Doe alvast inspiratie op voor jouw nieuwe Pastel haarkleur:

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie