Nieuws  & blogs

 

Trendreport #1 - Vrouwen Herfst/Winter 2016

Wil jij weten wat de nieuwe trends zijn voor de komende herfst? Wij hebben het alvast voor je uitgezocht in ons trendreport. We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste technieken en trends en delen dit ook graag met jou!

Trend 1: Soft wavy curls

Gespot op de runways van Milaan: zacht golvend haar. In de herfst van 2016 gaan we niet voor de perfect gestylde krullen. Er komt daarom zelfs geen stijltang of krulborstel aan te pas! Het draait allemaal om back to the basics: slapen met een knotje of een vlecht en dit ’s ochtends loshalen. Niet heel speciaal zul je denken, maar in combinatie met een middenscheiding creëer je een makkelijke classy look. Bang voor een middenscheiding? Kapperstip: Kijk in de spiegel welk oog kleiner is (ze zijn zelden gelijk) en trek de scheiding een paar millimeter deze kant op. Zo creëer je symmetrie in je gezicht!

 

Trend 2: Classy Buns

Niet alleen heel makkelijk, maar nu ook nog helemaal on trend. Het knotje is weer helemaal in. Eigenlijk elke soort, van ultra-chic to heerlijk messy. Een mooie chique knot voor een feestje maken? Maak dan een knotje onderin de nek in plaats van achter op het hoofd. Laat een paar lokken loshangen voor extra textuur.

 

Trend 3: Naturel, naturel, naturel

Of je nu voor een blonde of bruine tint gaat deze herfst, de trend is een natuurlijke look. Ja je hoort het goed, deze herfst hoef je niet perse naar een donkere tint. Alle tinten blond zijn prima deze herfst, zolang de focus maar ligt op het natuurlijke.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie