Nieuws  & blogs

 

Trendreport #2 - Mannen herfst/winter 2016

Na ons uitgebreide trendreport voor de vrouwen zijn we de mannen natuurlijk niet vergeten! Ook voor de mannen zijn er weer mooie nieuwe looks gespot op de runways van Milaan. Wil je ook een keer iets anders? We hebben een aantal trends voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk past niet elke trend ook bij je stijl en gezicht dus vraag je stylist om advies! Voor welk kapsel ga jij dit najaar?

 

Trend 1: Lange krullen

Het haar mag weer wat langer groeien, lekker voor als de kou Nederland weer in trekt. En heb je van jezelf krullen? Dan ben je al helemaal on trend. De trend van het glanzende achterover gekamde haar heeft plaats gemaakt voor haar rond het gezicht. Het oogt allemaal wat natuurlijker, maar laat je lokken wel even in een goed model knippen en verzorg ze met de juiste haarproducten. Met een goede spray houd je je haar nonchalant maar wel in het gewenste model.

Trend 2: De vernieuwde pompadour

Hij is er nog steeds, maar dan net even iets anders dan je misschien gewend bent. De pompadour met een lange bos haar bovenop, messy en nonchalant. Hier komt wel wat styling aan te pas ‘sochtends, maar dan zie je er wel meteen super strak uit! Een matte wax doet wonderen.

Trend 3: De Lok

Deze look is weer helemaal terug van weggeweest, maar nu de volwassen vorm van de Justin Bieber look. Een lok die schuin over het gezicht valt, zoals ook bij The Beatles in de jaren ’60, maar dan iets minder strak. Het kapsel is vaak steil, maar een beetje messy en het beste vorm te geven met een mousse en föhn. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie