Nieuws  & blogs

 

Trendreport #4 - Vrouwen 2017

2017 is al een tijd bezig en je bent alweer druk aan de slag om het nieuwe jaar net zo succesvol te maken als 2016. Met de juiste uitstraling sta jij sterker in je schoenen en kan je er weer tegenaan zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Wij geven je daarom graag een aantal tips over de haartrends van 2017. Vraag je stylist altijd om advies voor de look die het beste past bij jouw gezichtsvorm, huidskleur en persoonlijkheid.

Contouring

Nee we hebben het niet over het contouren met make-up, maar contouring met je haar. Dit is een kleur techniek die zich richt op jouw beste gezichtseigenschappen. Er wordt dus rekening gehouden met de valling van het haar en jouw unieke gezichtsvorm om te bepalen welke gedeeltes van het haar donker worden gekleurd of opgelicht. We spelen met licht en schaduw. Dit geeft een mooi natuurlijk effect. 

Natural

Nog een natuurlijke trend dit jaar! Wees trots op de textuur van je eigen haar, verzorg het goed in plaats van er achteraf allerlei producten in te smeren zodat het de juiste kant op gaat. We hebben bij Artistic Hair vele verschillende Care treatments die we kunnen combineren tot jouw perfecte verzorgingssysteem. Hierdoor is je haar ook in zijn meest natuurlijke vorm prachtig. Heel handig voor iedereen die niet te veel tijd wil besteden aan zijn haar.

Blorange

Een prachtige nieuwe kleurtrend: Blorange. Een blond-oranje-mix dat heel veel weg heeft van rose goud en strawberry blond. Maar dan dus op een zachtere en meer oranjeachtige manier. Je krijgt er een frisse kleur van in je gezicht en we raden het iedereen aan!

Fringe

Yes! De pony is weer helemaal terug van weggeweest. Wel misschien net iets anders dan je gewend was. Geen strakke lijn boven de wenkbrauwen, maar een losse pony die een beetje naar de zijkanten wegvalt. Dit maakt het ook weer makkelijker om op sommige dagen ervoor te kiezen je pony naar achteren te pinnen of helemaal naar de zijkant te schuiven. 

De Shag

Je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar het is een van de meest klassieke kapsels en dit jaar is hij terug! De shag is een kapsel in laagjes, waarbij het haar dicht bij de schedel wordt opgekamd. Deze stijl bestaat in allerlei varianten: opgeknipt tot aan de oorlellen of langer tot op de schouder.

Go Green

We verwachten geen hordes mensen in de salon die deze trend zich eigen willen gaan maken dit jaar, maar we kunnen er ook zeker niet omheen. In 2016 was het denim en rose gold dat de klok sloeg, maar dit jaar is het tijd voor.. groen. Geen grasgroen of mossig groen, maar metallic en smaragd groen zorgen ervoor dat je er nog chique uit ziet ook!

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie