Nieuws  & blogs

 

Wella System Styling

Met de vier pijlers DERMA, EXTRA, FIBRA en FORMA hebben wij een uniek verzorgingssysteem in handen die een eenvoudige navigatiemethode biedt om gemakkelijk het juiste product te vinden voor iedereen. De stappen volgen het numerieke teken van de code. De Systeemcode geeft elk product aan en leidt naar de formulering van unieke productaanbevelingen voor iedere klant.

De innovatie

De wetenschappers van System Professional heben de geavanceerde technologieën voor haar- en huidverzorging gecombineerd en de eerste echte hybride oplossing tussen verzorging en styling gecreëerd die de voordelen van het EnergyCode verzorgingssysteem aanvult en vergroot, in plaats van deze af te zwakken.

Het assortiment

Het assortiment met verzorgende elementen is geïnspireerd op BB en CC make-up met huidverzorgingsvoordelen en biedt drie revolutionaire product lijnen: BB: Beautiful Base, CC: Creative Care en DD: Dynamic Definition. Deze zijn alle drie voorzien van de nieuwe Creative Code technologie en geven je haar onmiddelijk energie, bieden de juiste bescherming en maken het handelbaar. Dat is toch wat je wilt? Dankzij de juiste balans van de werkzame stoffen beschikt het haar naast stevigheid en definitie ook over het verassend aangename gevoel van verzorgd en lichtgewicht haar dat vrij is van producten. Elke lijn werkt in perfecte synergie met ons verzorgingsassortiment en styling wordt de ultime laaste verzorgingsstap. Voor een gepersonaliseerde haarstijl die natuurlijke beweging ondersteunt en de energie van haar vergroot. Ben je benieuwd welke producten geschikt zijn voor jouw haar? Laat je persoonlijk adviseren en kom langs bij kapsalon Artistic Hair in Warmond.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie