Nieuws  & blogs

 

Wij stellen voor: Haarstyliste Naomi

Naomi is alweer een aantal jaren haarstyliste bij Artistic Hair. Ze is druk bezig om zich verder te ontwikkelen tot topstylist. Met behulp van trainingen en de ervaring op de werkvloer weten wij zeker dat ze dit gaat halen. Wij vroegen haar om u wat meer te vertellen over zichzelf, haar achtergrond en natuurlijk haar toekomstplannen.

Wat heb je voor opleiding gedaan en hoe ben je bij Artistic Hair terecht gekomen?

"Ik heb de kappers opleiding gedaan op het ID College in Leiden. Deze BBL de opleiding duurde 3 jaar. Na mijn opleiding wilde ik een nieuwe uitdaging en kwam ik ineens de vacature tot haarstylist bij Artistic Hair tegen op social media. De salon en de werkwijze spraken mij erg aan dus ik heb meteen gesolliciteerd."

Wat is eigenlijk het verschil tussen haarstylist en topstylist zijn?

"Het verschil tussen een haarstylist en een topstylist draait voornamelijk om de jaren ervaring die je hebt opgedaan als kapper. Een haarstylist volgt dezelfde trainingen als een topstylist, maar een topstylist heeft al zoveel jaren ervaring op de werkvloer en in die jaren tientallen trainingen gevolgd." 

Wat doe je het liefst? 

"Ik ben mijn specialiteit momenteel nog aan het ontdekken. Ik heb als haarstylist nog niet alle aspecten van het vak vaak genoeg beoefend om te weten welk onderdeel ik mij in ga specialiseren. Ik vind het momenteel heel leuk om mooie kleuren te maken en daarmee de klant met een nieuwe look tevreden de deur uit te laten gaan." 

Waar haal je je inspiratie vandaan? En waar wil je graag nog verder in groeien? 

"Ik haal mijn inspiratie uit de trainingen die ik volg, mijn collega’s, social media en de dingen die ik om me heen zie gebeuren qua trends in het straatbeeld. Ik wil graag nog verder groeien op het gebied van knippen/snijden. De training die Janet en ik laatst hebben gevolg bij Sebastian was daar een goede stap in."

Hoe zie je de toekomst bij Artistic Hair? 

"Dat ik nog steeds met veel plezier naar me werk ga natuurlijk. En dat ik mij tot topstylist kan ontwikkelen en klanten heel blij mag/kan maken. Daarnaast wil ik me volop laten inspireren door trainingen, collega’s en anderen om me heen."

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie