ArtisticBeauty 

 


Gezichtsschoonheidsbehandeling

In onze salon is er een ruime keuze aan behandelingen. Hierbij wordt altijd persoonlijk advies gegeven. Zie prijslijst voor meer informatie. Er wordt gebruik van de producten van [comfort zone]. [comfort zone] heeft compleet menu van luxe en exclusieve gezichts- en lichaamsbehandelingen en rituelen, aangevuld met unieke massagetechnieken die de doeltreffendheid en het plezier van onze professionele formules maximaliseren. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke en hightech ingrediënten en vrij van dierlijke grondstoffen, parabenen en siliconen. De producten worden ontwikkeld en gemaakt in Italië volgens een zorgvuldige, duurzame en klinisch geteste aanpak om het comfort van de huid en de bescherming van het milieu te verzekeren.

Meer informatie over de schoonheidsspecialiste

 

PMU

Permanente make-up (PMU) lijkt qua techniek op een tatoeage, alleen gaat PMU minder diep in de huid, waardoor het oppervlakkiger blijft. De soorten PMU die wij zetten zijn wenkbrauwen en eyeliner.

Er zijn verschillende soorten technieken voor het aanbrengen van de wenkbrauwen.

  • Schaduw techniek
  • Ombre techniek
  • Powder Brows
  • Hairstroke techniek

Eyeliner kunnen er in verschillende diktes gezet worden, zowel onder als boven. Bij de meeste technieken zijn er 2 á 3 behandelingen nodig, zodat er meer kleurnuance en intensiteit aangebracht kan worden. Tijdens het adviesgesprek gaan we samen met jou kijken wat jouw wensen zijn en welke techniek en vorm het beste bij je past.

 

Pedicure

Voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen daarom de best mogelijke verzorging en zeker een verwenbeurt! Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede pedicurebehandeling. Of u nu veel zit, staat of loopt. En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Ga dus op tijd naar een pedicure en maak een afspraak! Wij bieden een uitgebreide pedicure behandeling aan.

 

Manicure

Wij werken met de nagellaken van CND Nail Innovation. Naast de hoogwaardige producten (allemaal zorgvuldig ontwikkeld en getest) omvat het merk ook diensten en trainingsprogramma’s van het allerhoogste niveau voor de nagelstylist, zodat zij altijd het mooiste resultaat kan behalen.

Wij bieden de volgende behandelingen:

 

CND Plexigel

Plexigel oftewel BIAB (builder in a bottle) zit tussen gelnagels en acrylnagels in. Plexigel is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Acrylnagels kunnen soms de eigen beschadigen en de laag moet eraf gevijld worden. Bij plexigel weken de laag eraf en is dus minder schadelijk voor de eigen nagel. Het blijft 3 tot 4 weken mooi zitten.

 

CND Vinylux 

Dit is te vergelijken met de ‘gewone’ nagellak zoals u gewend bent, alleen wat duurzamer. Deze lak houdt ongeveer 7 dagen en kan met een gewone nagellakremover worden verwijderd. Verrijkt met keratine, jojobaolie & vitamine E en geeft een gel-like glans.

 

CND Shellac

Het systeem van CND Shellac bestaat uit een Base Coat, Color Coat en Top. Een dun laagje hardt slechts in 1 minuut uit in de CND LED-lamp. CND beschermt de natuurlijke nagel. Het heeft een draagbaarheid van 14+ dagen. Verkrijgbaar in fashionable kleuren.

 

CND Creative play

De topper uit de collectie, met intense kleuren en glans. Deze gellac zorgt voor een optimale bescherming en is uitermate geschikt voor mensen met wat meer beschadigde nagels. Deze lak blijft ca. 3 tot 4 weken zitten.

 

Make up

Omdat jouw look niet compleet is zonder de juiste make-up kun je bij ons ook terecht voor make-up. In lijn met ons Customized concept kijken we verder dan een blush en een lippenstift. We kijken naar jouw unieke kenmerken, zoals je contouren, oogkleur en huidkleur, maar ook naar je persoonlijkheid. We passen vervolgens de make-up aan aan de vrouw in plaats van de vrouw aan de make-up.

We werken met Delilah Cosmetics, een parabenen en dierproef vrij merk. De Delilah lijn richt zich op alle gebieden: Gezicht, wenkbrauwen, ogen en lippen. Je hoeft dus niet meer naar verschillende merken te grijpen om een complete look te kunnen maken.

 

Brows

Je wenkbrauwen bepalen voor 80% de uitstraling van je gezicht. We vinden het daarom een zeer belangrijk onderdeel van het creëren van jouw perfecte look. De perfecte wenkbrauw heeft niets te maken met een specifieke stijl trend, maar alles met jouw eigen gezicht. De perfecte wenkbrauw baseren we op universele verhoudingen in het gezicht.

Tijdens een wenkbrauw treatment van Artistic Beauty worden de wenkbrauwen volledig behandeld, inclusief een waxbehandeling en eventuele kleuring. Voor de finishing touch fixeren en accentueren we je wenkbrauwen met een brow gel en/of potlood van Delilah.

 

 

 

 

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie