Prijslijst


Alle medewerkers in onze kapsalon zijn goed opgeleid en getalenteerd. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen door wie je geholpen wilt worden. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Dat garanderen wij voor iedere stylist in onze kapsalon.

Knippen

Haarstylist Topstylist
Wassen, knippen   € 37,00 
Wassen, knippen, drogen   € 48,50  
Wassen, knippen, stylen    € 52,75 
Wassen, knippen, föhnen/straighten    € 62,50 
Wassen, föhnen vanaf    € 35,00 
Kinderen knippen (t/m 12 jaar)    € 26,25 

 

 

Knippen

Hairstylist
Alle wassingen zijn inclusief een hoofdhuidmassage
Wassen, knippen € 32,95
Wassen, knippen, drogen € 42,50
Wassen, knippen, stylen € 48,25
Wassen, knippen, föhnen/straighten € 57,50
Wassen, föhnen vanaf € 32,50
Kinderen knippen(t/m 12 jaar) € 22,25

Kleuring*

Wij kleuren volgens de filosofie en technieken van Sassoon Professional, waarbij we ons richten op een op maat gemaakte kleuring die bij jou past.Alle prijzen van de kleurbehandelingen van deze lijst zijn vanaf prijzen.Wil je iets meer informatie over de verschillende behandelingen? Bekijk dan ons color menu of vraag je stylist om advies. 
   
Uitgroei kleuring vanaf
Kleuring XS (uitgroei kleuring) € 47,50
     
Volledige kleuring vanaf
Kleuring S (kort haar) € 52,00
Kleuring M (middellang haar) € 60,75
Kleuring L (lang haar) € 77,50
Ontkleuring / Ultimate Blond € 77,50
   
High/Lowlights vanaf
High/Lowlights S (kort haar) € 52,00
High/Lowlights M (middel lang haar)  € 60,75
High/Lowlights L (lang haar) € 77,50
   
Sassoon folies (techniek) vanaf
Folie Sassoon S (deel folie kleuring1/4) € 67,50
Folie Sassoon M (deel folie kleuring middel1/2) € 95,00
Folie Sassoon L (gehele folie kleuring) €117,50    
Folie Sassoon XL (gehele folie kleuring lang) €152,50
   
Special Colors vanaf
Sebastian Cellophanes (glanskleuring) € 43,00
Toning (pastel kleuring) € 29,50
   
Freehand Painting (v.a.) € 89,50
   
Wellaplex (v.a.) € 20,00
   
*Alle prijzen van de kleurbehandelingen op deze lijst zijn vanaf prijzen. De definitieve prijzen kunnen afwijken van de hierboven genoemde prijzen. De definitieve kleurprijzen zijn mede afhankelijk van de benodigde tijd. De kleurprijzen kunnen afwijken wanneer meer dan de gebruikelijke hoeveelheid product gebruikt moet worden. De kapp(st)er kan u voorafgaand aan de behandeling een prijsopgave doen in onze kapsalon.

 
 

Care

Bij jouw knip- en kleurbehandeling krijg je ook een uitgebreid advies over de verzorging van jouw haar. Dit advies begint met een geïndividualiseerde EnergyCode Mapping. Dit is een diagnose van de specifieke behoeften van je haar en hoofdhuid. Jouw EnergyCode vormt de basis van een unieke treatment. Op basis van jouw EnergyCode stellen wij een uiterst gepersonaliseerde behandelingskuur voor. Bekijk onze Care pagina voor de verschillende treatments die wij aanbieden inclusief prijzen.

 

Colorize workshops

De prijzen en tijdsduur van de volgende workshops zijn gebaseerd op een individuele sessie. Elke workshop kan opgebouwd worden uit meerdere onderdelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wenkbrauw treatment + make-up workshop of kun je tegelijkertijd een seasonal update krijgen. Uiteraard kun je al deze workshops ook gezellig met een grotere groep komen volgen. Bel ons even voor alle mogelijkheden en een prijsindicatie.

 
Advies Colorize basis (30 min.) € 31,00

In ons basisadvies kijken wij naar jouw unieke kenmerken zowel uiterlijk als innerlijk om te bepalen welke haarstijlen, haarkleuren en verzorgingsproducten goed bij jou passen. Volg je bij ons meteen een knip- en kleurbehandeling dan ontvang je het basis Colorize advies gratis.

 
Browz (30 min.) € 31,00

Full Anastasia treatment 

 
Make-up (45 min.) € 45,00

Volledige make up workshop met adviezen en tips over make up en kleur.

 
Haarstyling kort haar (30 min.) € 31,00
Haarstyling lang haar (45 min.) € 45,00
Leer zelf je haar te stylen op verschillende manieren die bij jouw gezicht en persoonlijkheid passen. Extra bij te boeken: Up do workshop  
Extra bij te boeken: Up do workshop (30 min.) € 31,00
   
Styling advies (va. 30 min.) € 31,00

Leer welke vormen, stijl, stoffen, proporties, dessins en accessoires passen bij jou.

 
Kleurkarakteristieken (30 min.) € 31,00

We bepalen jouw 2e en 3e kleur dominant (door middel van kleurdoeken) om nog gerichter advies te kunnen geven over welke kleuren bij jou passen in zowel kleding, haar, make-up en accessoires.

 
Season and Style update (va. 30 min.) € 31,00

Je krijgt advies over de must haves van dit seizoen, welke kleuren van dit seizoen het beste bij jou passen en hoe je ze combineert, makkelijke manieren om je huidige garderobe te updaten en nieuwe stijlen voor je haar, accessoires en make-up.

 
Kleurenpaspoort € 50,00

Door te kijken naar combinatie van de kleur van je huid, ogen en haar zal je image consultant laten zien welk palet aan kleuren jouw unieke uitstraling aanvullen. Het eindresultaat is een persoonlijk kleurenpaspoort met 42 lapjes stof en tips voor het combineren van kleuren.

 
   

Bruidsarrangement

Wij hebben een speciaal arrangement voor jouw grote dag! We voorzien je graag van advies over je kleding, haar, haarverzorging, make-up, wenkbrauwen en alles wat er bij komt kijken om ervoor te zorgen dat jij er op je best uit ziet. Daarnaast staan we natuurlijk op de dag zelf in de aanslag om het besproken plaatje tot werkelijkheid te brengen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijsindicaties.