Nieuws  & blogs

 

Comfort zone

Home is waar we thuis horen, waar we ons op ons gemak voelen en ons omringen met de mensen en dingen waar we van houden.   Maar onze lichaam en geest bewonen ook andere huizen die ons gegeven zijn door [ onze planeet en onze huid ]. We willen deze beschermen, gezond, vitaal en mooi maken. Daarom is het ons doel om een [ goed leven voor iedereen ]te creëren: professionals in huidverzorging, hun... Lees meer »

Coiffure Award!

Het was een spannende tijd voor ons, maar vooral voor Mariska. Ze heeft meegedaan aan de meest prestigieuze wedstrijd in de kappersbranche:  Coiffure Award    Vrijdag 18 maart is bekend geworden wie de genomineerden zijn voor deze prijs. En Mariska is GENOMINEERD!! We zijn super trots! 'Ik vond het een hele ervaring om te doen! Alles bedenken en regelen, het thema, het model, make-up, fotografie, de... Lees meer »

NIEUW MICRONEEDLING

Wat is Microneedling en hoe werkt het? Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes (minuscule gaatjes) in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden er speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met een huideigen, glad collageen. Tijdens de... Lees meer »

PEDICURE BEHANDELING

Balans is ontzettend belangrijk. Balans in je werk, in je privéleven, maar ook je lichamelijke en geestelijke balans. Door goed voor je voeten te zorgen, zorg je ook voor jezelf. Het is een moment alleen voor jou. Even helemaal niks.   Artistic Hair & Beauty bied een uitgebreide pedicure behandeling aan. De pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: - Anamnese/intake -Desinfecteren van de... Lees meer »

BEAUTY

MORNING DEW GEZICHTSBEHANDELING! Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staat. In deze behandeling focussen we op anti-aging, het verbeteren van een droge (eczeem) gevoelige huid en het verstevigen van de huid door middel van bindweefselmassage technieken. De huid wordt sterker, droogte lijntjes zijn minder zichtbaar en de huid voelt zacht en gevoed aan.  75 min - € 98,50 de Morning... Lees meer »

Artistic Hair in vakblad Tophair

Een tijdje geleden zijn wij benaderd door Sascha Beuk van Total Color, of wij de kleuring en styling konden verzorgen voor het vakblad Tophair. Wij zijn trots op het resultaat, en sluit mooi aan bij ons Colorize concept.  Lees meer »

Twisted Styling & Care Line

#CURLPOWER GEÏNSPIREERD DOOR DE ABYSS Ontdek onze nieuwe Twisted-lijn voor verzorging en styling met Flexi Alg ™ Complex - 's werelds krachtigste serie producten speciaal voor krullen. In de verborgen diepten van de oceanen evolueerden onderwaterplanten en ontwikkelden een uniek biomechanisme om flexibel de golven van de oceanen te volgen. Een van hen: het rode zeewier. Sebastian introduceert het Flexi Alg ™... Lees meer »

Wella System Styling

Met de vier pijlers DERMA, EXTRA, FIBRA en FORMA hebben wij een uniek verzorgingssysteem in handen die een eenvoudige navigatiemethode biedt om gemakkelijk het juiste product te vinden voor iedereen. De stappen volgen het numerieke teken van de code. De Systeemcode geeft elk product aan en leidt naar de formulering van unieke productaanbevelingen voor iedere klant. De innovatie De wetenschappers van System Professional heben de... Lees meer »

Aanrader: Sebastian Dark Oil

Er zijn zoveel haarproducten op de markt dat we ons kunnen voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen welke producten je nodig hebt, welke producten bij je haartype passen en welke producten het gewenste resultaat opleveren. Daarom lichten wij af en toe een product voor je uit waar wij zelf fan van zijn. Passend voor het seizoen stellen we je deze keer voor aan deze prachtige styling olie: Sebastian Dark Oil. Deze styling olie... Lees meer »

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie