ArtisticHair 

 


Een dames én heren kapsalon waar je tot rust kan komen en waar er naar je geluisterd wordt, dat is Artistic Hair & Beauty. Wij nemen graag de tijd om samen te onderzoeken welke stijl, haarkleur en haarverzorging het beste bij jou past door middel van de vragenlijst van Customized formulier.

Alle stylisten blijven zich voortdurend op technisch vlak ontwikkelen. Dit alles zorgt ervoor dat onze stylisten altijd uitstekend op de hoogte zijn van de allernieuwste vaktechniek, trends en producten die bij jouw gezicht en uitstraling passen.

 

Knippen

Onze stylisten zijn erop getraind om te kunnen zien welke stijl bij iemands uitstraling, gezichtsvorm en persoonlijkheid past. Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent en blijft met je nieuwe haarstijl en deze zelf ook goed kunt onderhouden.

Om jou gewenste stijl te creëren werken wij met personality borden op pinterest. Op basis daarvan gaan we dan jou unieke stijlen bepalen. We kijken naar de nieuwste trends en adviseren je hier graag in. Benieuwd naar enkele trends of wil je gewoon inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze Pinterest pagina. Hier plaatsen wij wekelijks nieuwe foto’s van de laatste trends en technieken.

 

Heren

Bij Artistic Hair & Beauty hebben we onze eigen barbiera, Elly. Bij haar kun je terecht voor het laten trimmen, scheren en bijknippen van je baard en snor. Zij weet precies welke baard of snor het beste bij jou gezichtsvorm staat en hoe je deze thuis ook goed kunt verzorgen en stylen.

 

Color

Onze stylisten zijn langdurig opgeleid voor het professioneel kleuren van haar en beheersen alle technieken en stijlen (bijvoorbeeld Balayage, Highlights en kleuren van grijs haar). Wij maken gebruik van kleuren sjaals om jouw kleurtype te bepalen. We kijken naar de kleur van de huid en ogen. Onze experts kijken naar het gehele plaatje!

Om er samen voor te zorgen dat jouw haarkleur en kwaliteit van je haar mooi blijft, hanteren wij een stappenplan. Je vindt deze hier.

Wij geven alleen garantie op onze haarkleuringen als deze vijf stappen opgevolgd zijn en je binnen een week contact met ons opneemt.

 

Haarstyling

Om het plaatje af te maken vinden wij het belangrijk om de juiste stylingtools en producten te gebruiken voor zowel vrouwen als mannen. In de salon gebruiken we daarom alleen producten van de hoogwaardige merken. Daarnaast geven we je natuurlijk graag advies over hoe je je haar zelf kunt stylen, ook voor de drukke dagen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in haarverzorging voor krullend haar.

Ga je voor een complete look vul dan je behandeling aan met een verzorging treatment, make-up, wenkbrauw behandeling en stijladvies. Bekijk onze prijslijst voor de vele mogelijkheden.

 

Care

Wij maken een diagnose van jouw haar en hoofdhuid en stellen op deze manier jouw unieke verzorgingsprofiel vast. Gebaseerd op dit verzorgingsprofiel raden wij verschillende producten aan van verschillende merken. De merken waarmee wij werken zijn: Oolaboo, System Professional, Sassoon Professional, Sebastian Professional.

 

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie