Haar laten verven


Wil je jouw haar laten verven door professionele kappers en stylisten? Dankzij onze uitgebreide opleidingen en jarenlange ervaring beheersen we alle belangrijke technieken en stijlen. Bovendien beschikken we over een breed assortiment gekleurde sjaals om jouw ideale kleurtype te bepalen.

Bij ons in de salon in Warmond letten we op de kleur van jouw huid en de ogen, om je haar te laten kleuren op basis van het gehele plaatje. We kleuren volgens een duidelijk stappenplan, waarmee je jouw haar laat verven bij de kapper en je er uiteindelijk thuis ook goed mee aan de slag kunt.

 

Haar laten kleuren in 5 stappen

Wil je jouw haar laten verven en ben je benieuwd hoe wij werken? We zetten het aan de hand van 5 stappen voor je op een rij

  1. Eerlijk advies over de mogelijkheden We bespreken jouw wensen en geven je eerlijk advies over de mogelijkheden. Op die manier garanderen we een natuurlijk resultaat, in een kleur die goed bij jou, je huid en ogen past.
  2. Haar kleuren met Wella, Illumina, Sassoon of Colortouch Je wilt jouw haar laten verven bij de kapper, omdat je zoekt naar de beste producten en behandelingen. Daarom werken we met merken zoals Wella, Illumina, Sassoon en Colortouch.
  3. Beoordeling van de kwaliteit van het haar Voordat we starten met het kleuren van jouw haar beoordelen we eerst de kwaliteit daarvan. Is het haar sterk genoeg en is de conditie goed genoeg om je haar te verven? Als dit (nog) niet lukt zullen we je aangeven waar het aan ligt.
  4. Nabehandeling voor het haar en de kleur Met onze nabehandeling zorgen we ervoor dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van de kleur de goede kwaliteit van het haar. Bovendien kunnen we je aangeven wanneer we het opnieuw zullen kleuren, om te veel uitgroei te voorkomen.
  5. Tips om jouw haar te verzorgen Natuurlijk krijg je een aantal handige tips mee van onze kappers en stylisten. We laten je zien welke verzorgingsproducten van Sassoon, System Professional en Oolaboo je het best voor thuis kunt gebruiken.
  6.  

Haar laten verven in Warmond

Wil je jouw haar laten verven bij de kapper in Warmond? We zijn jouw highlights kapper en hebben veel ervaring met Balayage (). Bovendien denken we graag met je mee over de natuurlijke kleur die het best bij je past. Dankzij de beste producten voor haarkleuring kun je rekenen op een prachtig resultaat dat lang mooi blijft.

Heb je vragen over je haar laten verven of wil je een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071 30 193 83, stuur ons een e-mail naar info@artistic-hair.net of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

 

 

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie