Highlights kapper


We zijn jouw highlights kapper in Warmond. Het is een prachtige manier om je haar wat lichter te laten ogen of meer te laten sprankelen. En ben je juist op zoek naar een meer donkere tint en uitstraling? Dan zijn de lowlights perfect voor jou, hiermee bereiken we precies het tegenovergestelde effect)

Onze kappers en stylisten zijn vakkundig opgeleid en hebben bovendien jarenlange ervaring met zowel high- als lowlights. We leggen je graag uit wat dit precies zijn, net als de verschillende soorten waarmee we je kunnen behandelen.

Tip: zoek je naar een highlights en krullen kapper? Ook daar hebben we de ervaring in die je zoekt.

 

Highlights en lowlights

Wil je highlights laten zetten door de kapper, maar weet je eigenlijk niet precies wat dat zijn? We leggen je het graag uit, net als over de lowlights waar je gebruik van kunt maken.

Wat zijn highlights?

Highlights zijn eigenlijk kleine geverfde plukjes in het haar. De streepjes die we aanbrengen zijn lichter dan je eigen haarkleur. We gebruiken over het algemeen een kleur die 2 tot 3 tinten lichter is dan je natuurlijke kleur. Er ontstaat een mooi sunkissed-effect, voor een lichtere gloed over jouw coupe. En heb je bijvoorbeeld zwart haar? Aan de hand van jouw wensen en ons advies gebruiken we de mooiste kleuring om verschillende effecten in het haar te creëren.

Wat zijn lowlights?

Lowlights zijn precies het tegenovergestelde van highlights. We gebruiken opnieuw kleine plukjes verf in het haar. In dit geval gebruiken we een kleur die juist een paar tinten donkerder is dan je eigen haarkleur. Op die manier zal het haar als geheel wat donkerder ogen.

 

Soorten highlights: babylights, half-, kwart- en full-head

Zoek je naar de beste kapper voor highlights in Warmond en omgeving? We kunnen jouw haar op een aantal verschillende manieren behandelen. Met de diverse soorten highlights en lowlights laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden:

  • Babylights
  • Halve, kwart of full-head highlights

Babylights

Babylights creëren het effect van een fijne lange strandvakantie. Eenmaal thuisgekomen lijkt je haar door de zon opgelicht. Dus kun je niet op die lekkere lange vakantie, maar zoek je wel precies dát effect in je haar? Dan passen de babylights perfect bij jou.

We gebruiken een speciale techniek, om de babylights bewust niet door heel het haar te verwerken. In plaats daarvan passen we ze superfijn toe, specifiek rondom het gezicht en bijvoorbeeld op de kruin. De uiteinden van je haar kunnen we oplichten met een tint die twee tot drie tinten lichter is dan bij de haaraanzet.

Tip: zoek je naar een iets ander effect? We kunnen de babylights ook zetten in bijvoorbeeld grijs of wit haar. Op die manier krijgt je eigen haarkleur een meer sprankelende uitstraling.

Halve, kwart of full-head highlights

Als je highlights wilt laten zetten door onze kappers en stylisten kunnen we dat doen op basis van een half-, kwart- of full-head-techniek. Dat heeft natuurlijk niet te maken met het deel van de highlight die we inkleuren. In plaats daarvan gaat het om het aantal folies en de manier waarop we die in het haar plaatsen.

We beoordelen jouw coupe en je haar, om daarvan in te schatten hoe we de highlights het best kunnen zetten. Dat doen we zowel met een halve, kwart of full-head-aanpak, voor een prachtig resultaat op basis van het effect waar jij met jouw coupe voor wilt zorgen.

 

Onze werkwijze

Benieuwd hoe we highlights zetten bij ons in de salon in Warmond? We gebruiken de folietechniek of kamkleuring. Voor de folies gebruiken we aluminiumfolie, waarin we plukjes haar lichter (highlights) of donkerder (lowlights) verven.

Tip: met kamkleuring komen we tot aan de aanzet van het haar. Met de folies creëren we meer helderheid in het haar.

Gebruiken we de kamtechniek? We kammen de verf door het haar heen. Op die manier creëren we een meer nonchalant en natuurlijk effect in het haar.

In de beide gevallen kun je rekenen op een prachtig resultaat, waar we je vooraf natuurlijk voorbeelden van kunnen laten zien. Zo weet je zeker dat je de highlights of lowlights precies zo laat zetten zoals je het zelf voor ogen hebt.

 

Highlights kapper in Warmond

Zoek je een goede highlights kapper in Warmond? We zijn jouw specialist in Balayage, haar verven en natuurlijk highlights en lowlights. We vertellen je graag meer over onze werkwijze of denken met je mee over de mooiste keuze ten opzichte van jouw natuurlijke haarkleur.

En heb je al highlights laten zetten die je door ons wilt laten bijwerken? Of heb je juist een mindere ervaring en ben je benieuwd naar onze aanpak en behandelingen? Onze kappers en stylisten vertellen je er graag meer over, zowel online als telefonisch of bij ons in de salon in Warmond.

Heb je vragen over ons als highlights kapper of wil je een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071 30 193 83, stuur ons een e-mail naar info@artistic-hair.net of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie