Balayage kapper


Zoek je een Balayage kapper? Laat je haar met de Balayage-techniek verven bij ons in de salon in Warmond. Onze kappers en stylisten zorgen ervoor dat je met een prachtige coupe voor de dag komt. Bovendien voorkomt de techniek zichtbare uitgroei, zodat je er op een veel meer natuurlijke manier gebruik van kunt maken.

Ben je benieuwd wat Balayage precies is en hoe wij werken? Onze kappers en stylisten zijn opgeleid om met deze techniek te verven en hebben daar bovendien jarenlange ervaringen mee. Dus zoek je naar een zo natuurlijk mogelijke manier om jouw coupe een geweldige uitstraling te geven? Wij vertellen je er graag meer over.

 

Wat is Balayage?

Balayage komt van het Franse woord voor ‘vegen’. Het slaat op de techniek die we gebruiken om je haar op deze manier te verven. We gebruiken een kwast om de verf op het haar te vegen. Hierdoor ontstaat er een zachte en subtiele overgang, die bovendien niet zichtbaar zal uitgroeien.

Een tijd lang gold de ‘Balayage kapper’ als een trend, al is daar inmiddels geen sprake meer van. Het is verworden tot een ware salonklassieker, waarin we ons dan ook al jaren hebben gespecialiseerd. Dat maakt ons misschien wel de beste kapper voor Balayage in Warmond en omgeving, al laten we die beoordeling natuurlijk graag aan jou over.

We vertellen je bij ons in de salon in ieder geval graag meer over bijvoorbeeld de mooie manier waarop we de kleur aanbrengen. Het zorgt voor een zachte overloop, die de zichtbare uitgroei van bijvoorbeeld highlights voorkomt. Het voorkomt dat je jouw coupe om de zoveel weken moet laten bijwerken, zodat je er een veel langere tijd plezier van hebt.

Tip: de Balayage-techniek is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Voorheen was er sprake van zichtbare uitgroei. Inmiddels maken we bijvoorbeeld combinaties met babylights, als subtiel alternatief voor de traditionele highlights. Het creëert zachte overgangen, én een mooie haarkleur bij een knot of een staart.

 

Verven met de Balayage-techniek: onze werkwijze

Wil je Balayage laten verven door onze kappers en stylisten? We kleuren het haar vanaf de onderkant. Dit zorgt ervoor dat de kleur er op een zo natuurlijke manier uit zal groeien, waardoor dit niet zichtbaar is zoals met highlights.

Het voorkomt dat uitgroei het noodzakelijk maakt om bijvoorbeeld na 5 of 6 weken terug te komen om de kleur van het haar bij te laten werken. In plaats daarvan is het voldoende om het haar iedere 2 tot 3 maanden een keer op te laten frissen.

Tip: je kunt de Balayage in je haar laten uitgroeien voor een Ombre-effect. Het is een kleurtechniek waarbij de onderkant van het haar lichter is dan de bovenkant. Dit ontstaat vanzelf, al kunnen we je daar bij ons in de salon natuurlijk alvast over adviseren.

Voordat we je haar met Balayage verven bespreken we natuurlijk de diverse mogelijkheden. Daarbij houden we goed rekening met de kleur van je haar, de lengte daarvan en andere belangrijke eigenschappen.

 

Voor blond, bruin, lang en kort haar

Zoek je een Balayage kapper en heb je bruin of juist blond haar? Is je haar kort of misschien lang? We kunnen er in al die gevallen goed mee aan de slag. En ook bij stijl haar, bij slag of krullen kun je mooi gebruik maken van deze populaire techniek. Bovendien letten onze stylisten en kappers goed op de natuurlijke manier waarop het haar valt. Zo weet je zeker dat dit mooi staat bij jouw coupe, met een zo subtiel mogelijk effect dat toch zorgt voor de uitstraling waar je naar op zoek bent.

Dus twijfel je of Balayage geschikt is voor jouw haar? Onze kappers kijken met je mee en kunnen zelfs voorbeelden laten zien. Op die manier bespreken we samen waar je naar op zoek bent, zodat we het haar precies zo kunnen verven zoals je het voor ogen hebt.

 

Balayage kapper in Warmond

We zijn jouw Balayage kapper in Warmond en omgeving. Dus wil je jouw haar laten verven en daarvoor gebruik maken van deze speciale techniek? We zorgen voor een mooi en subtiel effect, waarmee je bovendien geen last hebt van de typische uitgroei die je anders snel gaat zien. In plaats daarvan heb je er veel langer plezier van.

Stel ons je vragen over de Balayage-techniek en bijvoorbeeld over de producten waar we graag meer werken. We leggen het je uit en kunnen bovendien adviseren over bijvoorbeeld de ideale verzorging voor thuis. Zo zorgen wij er als kapper voor Balayage in Warmond voor dat jouw coupe een zonnige en stralende look geeft.

Heb je vragen over ons als Balayage kapper of wil je een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071 30 193 83, stuur ons een e-mail naar info@artistic-hair.net of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie