ArtisticWedding


Wat leuk dat je gaat trouwen!!

Wij helpen je graag om deze dag compleet te maken. Je kunt voor het complete plaatje bij ons terecht, zoals uiteraard voor een bruidskapsel maar ook voor bijvoorbeeld visagie, beauty behandelingen, pedicure en manicure. Hieronder lees je wat er allemaal mogelijk is. Voor de dames, maar ook voor heren!

 

Proefsessie bruidskapsel:

Samen met jou kijken we welk bruidskapsel bij jou past. Hierbij kijken we naar vorm van je gezicht, het type haar en - niet onbelangrijk - je persoonlijkheid. We nemen hier 90 minuten de tijd voor bij ons in de salon. Als je door ons je bruidskapsel en/of make-up laat doen, dan zorgen wij ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van je dag en je je niet druk hoeft te maken over je haar en make-up. Daarnaast krijg je van ons nog een klein presentje. 

Kosten voor de proefsessie zijn € 122,50

 

Bruidskapsel

 • De kosten voor het uiteindelijke bruidskapsel op de dag zelf zijn € 122,50 voor 90 min. Dit is bij ons in de salon, tijdens onze openingstijden.
 • Extra kosten voor op locatie: vanaf €50,-
 • Extra kosten voor buiten openingstijden: vanaf €25,-

 

Kapsels bruidsgasten (exclusief proefsessie)

 • Bruidsmeisjes tot 8 jaar 20 minuten: €25,- 
 • Föhnen kort haar 30 minuten: 38,50
 • Föhnen langhaar 45 minuten: €51,50
 • Stylen met krultang 30 minuten: 38,50
 • Opsteken 30 minuten: 38,50
 • Stylen met krultang en half opgestoken 45minuten: 57,50
 • Stylen met krultang en volledig opgestoken 60 minuten: 75,-

 

Bruidsvisagie

Omdat jou look niet compleet is zonder de juiste make up kun je bij ons ook goed terecht. We kijken naar jou unieke kenmerken, zoals je contouren, oogkleur en huidskleur, maar ook naar je persoonlijkheid. Ons mooie merk Delilah geeft een natuurlijke uitstraling. Samen bekijken we welke make up het beste bij je past.

 • Proefsessie: Costumize formulier + Proef make-up: 10 min  + 45 min. €55,-
 • Bruidsmake-up: 55 min. €62,50

 

Visagie bruidsgasten

 • Volledige make up 45 minuten prijs €55,-
 • Touch up make up 15 minuten prijs 21,50

 

* Bovenstaande prijzen zijn geldig in onze salon, tijdens onze openingstijden. Extra kosten voor op locatie: vanaf €50,-
  Extra kosten voor buiten de openingstijden: vanaf €25,-

 

Meer mogelijkheden in onze beautysalon

Met een goed verzorgde huid straal je nog meer en komt je bruidsmake-up nog mooier uit. Zeker in een tijd waarin je het heel erg druk hebt met alle voorbereidingen en stress op de loer ligt, is het tijdig beginnen met een gezichtsbehandeling een aanrader! Naast de make-up hebben wij ook diverse schoonheidsbehandelingen en wenkbrauwtreatments. Kijk op onze beauty-pagina wat er allemaal mogelijk is. Klik hier voor alle prijzen.Handen en voeten 

Op een trouwerij staan je handen (met ring) in de belangstelling, dan is het natuurlijk belangrijk goed verzorgde handen te hebben. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor mooi gelakte nagels met CND Shellac. CND Shellac is een gellak die de eigen nagel beschermt en een prachtige glans geeft. Het heeft een draagbaarheid van 14+ dagen. 

Ook de voeten moeten niet vergeten worden. De hele dag veel lopen, staan en dansen. In de aanloop naar je trouwerij kunnen wij je voeten in top-conditie brengen met een pedicure behandeling.

Kijk hier voor de prijzen van de gellac, manicure- en pedicurebehandelingen.

 

Heren

Natuurlijk kunnen ook de bruidegom en de mannelijke bruidsgasten bij ons terecht. Het is fijn om op je mooiste dag ook op je mooist te zijn. Denk daarbij aan een perfect kapsel een goed getrimde baard, maar ook kunnen we, net als voor de dames, doormiddel van een schoonheidsbehandeling er voor zorgen dat je er die dag met een stralende huid bij loopt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden van de mogelijkheden, kom langs of bel dan plannen we jouw bruidsarrangement in.

Liefs Team Artistic

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie