Nieuws  & blogs

 

Hair & Make-up Trends 2018

Trends 2018: Deze kapsels, haarkleuren en make-up trends worden he-le-maal hot deze Lente en Zomer!

Lange, nonchalante lokken en een duidelijke scheiding is hot en dan vooral de midden scheiding. Echter is het natuurlijk altijd afhankelijk van je eigen haarvalling. Als je met kruinen zit en geen middenbaan kan pakken, dan is een zijscheiding uiteraard ook helemaal mooi. Zorg wel dat je de scheiding echt strak trekt.

Wat je veel ziet is een duidelijke scheiding gecombineerd met weinig volume aan de bovenkant. Als je een krultang inzet, begin dat nu wat lager.

Het is trendy om je haren in een scheiding of helemaal naar achteren te stylen met het haar achter de oren. Zo zijn zowel het gezicht als de oren volledig zichtbaar. Superglad gestyled haar in een middenscheiding is ook een vaak gebruikte stijl.

Fallayage
Een trend die past bij ieder haartype. Deze mooie haarkleur wil je sowieso gaan proberen dit jaar. Het past helemaal bij komend seizoen. Vorig jaar kwam de fallayage-kleuringsmethode al een beetje naar boven drijven als nieuwe haartrend en nu het nieuwe jaar echt gestart is, kunnen we er niet meer omheen: fallayage is hot, hot, hot. Denk aan warme kleuren als karamel, goudblond en koper. 

Lang haar is nog steeds in. Je ziet veel natuurlijke kapsels en natuurlijke kleuren.

Make-Up
De Make-up wordt over het algemeen wat natuurlijker, niet zo over de top. Een natuurlijke glow, nette verzorgde wenkbrauwen en een zonnetje op de wangen is wat we veel zien.

Alle kleuren metallic lipstick zijn hot. Een diepe oranje bronze kleur tot donkergrijs, metallic, is terug van weggeweest.

Wil jij eens advies over welke make-up bij je past? Jouw look is niet compleet zonder de juiste make-up. Bij Artistic Hair werken we met Delilah Cosmetics. Met deze cosmetica lijn willen we jou nog meer kwaliteit bieden op het gebied van beauty. In lijn met ons Colorize concept kijken we verder dan een blush en een lippenstift. We kijken naar jouw unieke kenmerken, zoals je botstructuur, oogkleur en huidkleur, maar ook naar je persoonlijkheid. We passen vervolgens de make-up aan aan de vrouw in plaats van de vrouw aan de make-up.

Lees meer en maak een afspraak voor een make-up advies.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie