Nieuws  & blogs

 

NIEUW! SMART AESTHETICS FACIAL

Het doel van Oolaboo SMART Aesthetics programma is om het verouderen van de huid te reduceren en waar mogelijk huidverjonging te starten, met resultaat en zonder chirurgie of botox. Mocht je toch filler injecties hebben laten inspuiten dan kan SMART Aesthetics gebruikt worden als ondersteuning. En als je juist geen filler injecties wilt gebruiken, is SMART Aesthetics een veilige manier aan huidverjonging. De producten zijn 100% vegan.

Deze behandeling richt zich op het vertragen van huidveroudering en de evt. ondersteuning van botox-fillers. De innovatieve producten van SMART- Aesthetics zorgen ervoor dat de huid compacter, gelift en gevoed wordt en dat rimpels en lijntjes verminderen. De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft. met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in je huid, terwijl jij ligt te ontspannen. Na afloop ziet je huid er frisser, steviger en stralender uit en ben je helemaal relaxed.

De belangrijkste werkzame hoofdingredienten:

Argoreline: ook wel "Botox uit een potje" genoemd. De natuurlijke uitdrukking en beweging van het gezicht blijft behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels, ontspannen. Hierdoor vermindert de diepte en grootte van lijntjes en rimpels en helpt deze te voorkomen.

Bakuchiol: is een plantaardig ingredient dat helpt bij het verminderen van tekenen van huidveroudering, zoals zonneschade en fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast heeft het verzachtende eigenschappen die de huid kalmeren en gevoeligheid verminderen. Het is een krachtige antioxidant dat helpt bij het tegengaan van tekenen van huidveroudering door vrije radicalen. Is ook geschikt voor de acne-gevoelige huid.

Palmitoyl-tripetide: is een peptide met het vermogen om de 6 belangrijkste verjongingsstoffen in de huid te produceren. De huid blijft in goede staat en het huidoppervlak wordt gladder.

Hydroxypinacolone retinoate: is een nieuwe vorm van vitamine A. Net als alle vormen van Vitamine A stimuleert het de productie van Hyaluronzuur en zorgt het voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt zichtbaar steviger.

 

 

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie