Nieuws  & blogs

 

Training System Professional

Wij hebben met z'n allen weer een super leuke training achter de rug. Deze keer was Ed Noyens bij ons op bezoek om ons een update en training te geven over de verschillende treatments van System Professional. Wij zijn weer helemaal up to date en klaar om jullie allen te ontvangen voor een heerlijk verzorgend masker, een uitgebreide wasmassage of om de perfecte treatment samen te stellen voor jouw huid en haar.

System professional treatments

Geïnspireerd door moleculaire huidverzorging ontdekten wetenschappers bij System Professional dat het haar van elke persoon een uniek energieprofiel heeft. Dit profiel hebben ze de persoonlijke EnergyCode genoemd. Op basis van dit profiel raden wij bepaalde producten aan zodat het haar als herboren aanvoelt, zichtbaar gezonder is en beter reageert op aanraking, styling en kleuring. Vanuit System Professional zijn er ook speciale treatments opgesteld die aansluiten op de verschillende EnergyCodes. Meer weten over de verschillende treatments die wij aanbieden? Lees verder op onze pagina Care.

Bedankt Ed! We vonden het erg gezellig om je bij ons in de salon te mogen verwelkomen. Tot de volgende keer! Liefs, team Artistic

 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie