Nieuws  & blogs

 

Trendreport #5 - Styling Vrouwen lente/zomer 2017

Wij vinden het erg belangrijk dat niet alleen jouw kapsel en haarkleur helemaal afgestemd zijn op jouw unieke karakteristieken, maar geven ook graag advies over jouw algehele styling. We brengen je alvast een beetje op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleuren combinaties voor de komende maanden door middel van dit report. We behandelen de verschillende dominante kleurtypes in combinatie met de trends voor de lente van 2017. De leidraad voor dit report zijn de analyses die Colour Me Beautiful heeft gemaakt voor het komende seizoen. 

Weet jij nog niet zeker bij welke dominante kleurtype jij eigenlijk hoort of wil je ook weten wat jouw 2e en 3e karakteristieken zijn? Laat je adviseren door onze hair and beauty coaches in 1 van de styling workshops. Colorize styling advies is een een kleuren-, stijl- en make-upadvies dat je helpt begrijpen wat er van top tot teen bij jou past. Na het volgen van al onze workshops beschik je over de middelen en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om je persoonlijke stijl te ontwikkelen, succesvol te winkelen en een garderobe op te bouwen waar je honderd procent van kunt genieten. 

Trends

1. Licht

Om je lichte huid en teint een frisse gloed te geven in de lente en zomer kun je het beste de volgende lichte kleurtonen dragen.

2. Diep

Jouw diepe kleur karakteristieken werken prachtig met donkere rijke tonen. De volgende kleurige tonen werken perfect in contrast met jouw basiskleuren in de zomermaanden.

3. Koel

Is Koel jouw eerste dominante kleur? Dan zijn deze tinten blauw de komende tijd jouw grootste vrienden!

4. Helder

Als helder type kun je de volgende kleuren het beste dragen in contrast met een donkerdere tint uit jouw basis kleurenpallet. Dit geeft het maximale effect.

5. Zacht

Deze subtiele en zachte kleuren zijn de beste combi met jouw huidskleur deze zomer. Vooral de hazelnoot kleur is een favoriet!

6. Warm

Val jij in de categorie warm? Dan brengen deze geel-, rood- en groentinten het beste in jou naar boven de komenden maanden.

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie