Nieuws  & blogs

 

Moederdag Tips

Binnenkort is het voor alle moeders weer zo ver: De leukste dag van het jaar! Wil jij Moederdag 2017 speciaal maken voor jouw moeder? Wij hebben verschillende verwennende behandelingen, acties en workshops op een rijtje gezet. En vergeet natuurlijk niet onze Artistic Hair cadeaubon waarmee je moeder zelf een behandeling, product of workshop uit kan kiezen. 

1. Care treatments

Van 14 t/m 20 mei krijgen alle moeders bij een wassen, knippen, stylen behandeling een gratis verzorgingsmasker.

Dit verzorgingsmasker wordt geheel aangepast aan de specifieke behoeften van het haar en de hoofdhuid, haar unieke EnergyCode. Met deze behandeling wordt het haar energierijker, vitaler en handelbaarder. Het haar is minder statisch en kroezig en heeft meer glans en veerkracht.

Kijk voor alle overige verzorgende en verwennende haarverzorgingstreatments op onze Care pagina.

2. Browz treatment

Tijdens een wenkbrauw treatment van Artistic Hair worden de wenkbrauwen volledig behandeld, inclusief een wax behandeling. Voor de finishing touch fixeren en accentueren we de wenkbrauwen met bijvoorbeeld een Brow Gel of Highlighter. Een full treatment kost slecht € 30,00.

NU 20% korting op een volledige Brow Kit, een box vol wenkbrauwproducten van Anastasia!

3. Haarstyling workshops

Bij Artistic Hair bieden we verschillende haarstyling workshops aan waarbij we jouw moeder 1 op 1 jou leren hoe ze haar haar snel en mooi kunt stylen met föhn en borstel of hoe ze makkelijk haren opsteekt. In deze workshops gaat ze onder de professionele begeleiding van onze topstylistes zelf aan de slag met het haar. 

De verschillende opties:
- Workshop kort haar inclusief wassen (30 min. - € 30,- )
- Workshop lang haar inclusief wassen (45 min. - € 45,- )
- Workshop Updo (30 min. - € 30,-)
De haarstyling en updo workshop kunnen uiteraard ook gecombineerd worden.

4. Colorize workshops*

Vanuit het Colorize concept geven onze hair & beauty coaches uitgebreide advies workshops op verschillende vlakken. Geef je moeder bijvoorbeeld het Colorize basis advies cadeau. In ons basisadvies kijken wij naar haar unieke kenmerken zowel uiterlijk als innerlijk om te bepalen welke haarstijlen, haarkleuren en verzorgingsproducten goed bij haar passen.

We kunnen ook een styling advies aanbieden, waarbij zij kan leren welke vormen, stijl, stoffen, proporties, dessins en accessoires bij haar passen. Of we stellen een kleurenpaspoort voor haar samen. Door te kijken naar combinatie van de kleur van je huid, ogen en haar zal jde image consultant laten zien welk palet aan kleuren haar unieke uitstraling aanvullen. Het eindresultaat is een persoonlijk kleurenpaspoort met 42 lapjes stof en tips voor het combineren van kleuren.

*Alle Colorize workshops zijn met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een styling workshop + make-up workshop of kun je tegelijkertijd een seasonal update krijgen. Alle workshops kun je terug vinden in onze prijslijst. Bel ons even voor alle mogelijkheden en een prijsindicatie.

Meer weten over Colorize? Bekijk onze video:

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie