Ervaringen van klanten


Onlangs bij ons in de salon geweest? Deel hieronder je ervaring. Wij horen graag of je tevreden bent met je nieuwe look en we hopen natuurlijk dat je snel weer terugkeert. Nog meer klantbeoordelingen lezen? Bekijk ze op Barber booking

Hoeveel sterren geef je de salon?



ALLE KLANTBEOORDELINGEN
petra Hoek | 30-05-2018

Wat ben ik toch blij met deze kapper! Ook dit keer is mijn haar weer top geknipt! Bedankt Antoinette :-)

Nettie | 24-05-2018

Vandaag voor het eerst geweest, voor een Anastasia brow treatment ,ik ben er super blij mee!

Marion van der Plas | 04-12-2017

Elly wat heb je moeders een prachtig en perfect kapsel geknipt/gekleurd. Het zit weer helemaal mooi en zoals het bij haar past! Ze is er super blij mee. Staat haar echt fantastisch! Bedankt, Groetjes Piet, Marion en Ramona.

claire de vriend | 12-11-2017

Altijd al super tevreden. De laatste keer heeft Elly mijn haar zo mooi gekleurd, ik ben helemaal gelukkig! Bedankt Elly en Mariska! Los daarvan is het ook altijd zo gezellig om bij te kletsen met El.

Petra | 27-10-2017
Good place to be
Jacinta | 26-10-2017
Jose | 24-10-2017
Ontvangst zeer netjes Brenda mijn haar zit weer super
Mary-lou | 18-10-2017
Echt een top kapper!
Mark | 15-10-2017
Mark heeft geen makkelijk haar maar als Jeanet het knipt zit het wekenlang erg goed!!
Martin | 13-10-2017
Naast een top kappertje ook nog een goeie luisteraar!
Ron | 13-10-2017
Kom niet voor niets al jaren bij jullie. Alles is gewoon top.
Anoniem | 13-10-2017
Erika | 10-10-2017
Zoals de pay off zegt: With a personal touch! En dat wordt absoluut waar gemaakt. Aanrader!
Bianca | 07-10-2017
De Anastasia eyebrow was iets waar ik erg nieuwsgierig naar was en daarom toch maar een afspraak gemaakt. Vandaag ben ik leuk ontvangen door Antoinette en Mariska. Het wordt de komende maanden een klein projectje, maar ik zie nu al verschil. Blij dat ik ben geweest. Tot over 6 weken.
Lillian | 07-10-2017
Marjet | 04-10-2017
Mijn bezoek bij Artistic hair was weer erg plezierig. De medewerksters zijn zeer professioneel, warm en gastvrij. Er wordt de tijd genomen en ik ben zeer tevreden met de kleur van mijn haar en het kapsel.
Maan | 29-10-2017
Anoniem | 27-09-2017
Genevieve | 27-09-2017
Maureen | 27-09-2017
Marja | 26-09-2017
Margreth | 20-09-2017
Leuke salon, gastvrij en prima service
Pieter | 19-09-2017
Even relaxen bij de kapper, kopje thee erbij, lekkere muziek. Aardige, leuke, gezellige mensen. En dan naar huis gaan met een goed kapsel. Beter dan Artistic Hair is er niet, hoor.
Gaoya | 19-09-2017
Zo ontzettend blij met mijn nieuwe korte haar! Onwijs bedankt Brenda!!
Jens | 19-09-2017
Kijk mam, elly heeft mijn haar echt super mooi geknipt en moet je voelen hoe lekker dat voelt... dit waren de woorden toen Jens thuis kwam van zijn "uitje" bij de kapper. Een bezoekje bij de kapper is altijd een feest voor Jens en zeker met dit mooie kapsel! Elly bedankt!
Bea | 19-09-2017
Een verwenmoment voor mezelf. Altijd een warm welkom, heerlijke hoofdmassage tijdens het wassen en onder het genot van een kopje kruiden thee samen bespreken welke coupe ik wil. Weten wat de nieuwste trends zijn op haar gebied, maar ook op make-up en zo samen kijken met welke coupe of uiterlijk het beste bij mij als persoon en bij mijn haar past. Voor de toppers van Artistic Hair heel gewoon maar voor mij blijft het bijzonder. Bea
J | 19-09-2017
Brenda | 19-09-2017
Mooie kleuring, geen grijs haar meer te zien en fantastisch geföhnd! Helemaal blij mee. :-)
Yolanda | 19-09-2017
R | 19-09-2017
Het voelt hier altijd als thuiskomen! Kapster Elly geeft goed advies en maakt het verschil in knippen. Het team is vriendelijk en behulpzaam.
Anoniem | 19-09-2017
Jaap | 19-09-2017
Pia | 19-09-2017
Iedere keer weer een feestje om bij artistic te komen. Geweldig team, oprecht geïnteresseerd. Kortom allemaal kanjers.
Bas | 19-09-2017
Vandaag voor het eerst geweest bij deze kapper. Modern kapsalon met vriendelijk en gezellig personeel. Prima geholpen door kapster Naomi.
| 19-09-2017
Heel goed en bekwaam kappersteam in een hele nette en gezellige kapsalon.
Marlou | 19-09-2017
Anneke | 19-09-2017
Geen commentaar, Supergoed,
Gaby | 19-09-2017
Michel | 03-08-2017
Zeer goede service!!
Lucinda | 03-08-2017
Wat een professionaliteit en heerlijke sfeer! Brenda... wat een schat!! En een expert! Dank je wel voor alles!
Anoniem | 03-08-2017
Betty | 03-08-2017
Ik ben een super tevreden klant
Petra | 03-08-2017
Bianca | 03-08-2017
Altijd kijk ik uit naar een bezoekje bij jullie. Een en al verwennerij en een topteam. Ik woon zelf in voorschoten maar rijd hier graag een blokje voor om. Ik doe zelfs het kleuren en knippen apart zodat ik vaker mag!
Anne | 03-08-2017
Wat heerlijk om hier naar de kapper te gaan!
Henni | 03-08-2017
Chris | 03-08-2017
Wederom erg goed, uitstekend geknipt. Ondanks afspraak wat lang moeten wachten.
Sheyla | 03-08-2017
Ik kom hier altijd weer terug sinds ik voor mijn trouwen. Ze knippen proffesioneel, ze hebben aandacht alleen voor mij, het is er schoon en ze kennen me nog steeds. Die VIP behandeling heb ik bij mijn familie in Brazilië ook: maakt niet uit hoe lang ik weg was, ik kom thuis!
Faye | 03-08-2017
Dana | 06-07-2017
Jack | 06-07-2017
Daar geknipt worden, voelt als thuiskomen. Gezellig, relaxed en je wordt prima geholpen. Bovendien is de koffie ook erg goed.
Marga | 06-07-2017
Weer heel tevreden zoals altijd
Marjoke | 06-07-2017
Ik ga zo graag naar deze kapsalon! Voor mij is het een relaxed uitje. Altijd blij met het resultaat
Karin | 06-07-2017
Merle | 06-07-2017
Altijd goed!!
Marjan | 06-07-2017
altijd een gezellig praatje met een lekkere cappucino of iets dergelijks. Zeer ervaren en vriendelijke personeelsleden, altijd weer met een goed gevoel de deur uit.Leuk team.
Marian | 06-07-2017
Jose | 06-07-2017
Josje | 06-07-2017
Ik kom al jaren bij jullie, ik vind het fijn dat ik bij alle kapsters terecht kan!! Alle meiden zijn top en hebben passie en plezier in hun vak! Het is een feestje als ik bij jullie kom, heerlijk ontspannen en weer een mooie kop met haar ga ik de deur uit☺️ Dank jullie wel voor de goede verzorging, liefs, Josje
Sophie | 05-07-2017

Mijn haar is onwijs mooi gekleurd en geknipt. De sfeer in de salon is altijd gezellig, professioneel en ik voel mij er erg op mijn gemak.

Marjon | 06-06-2017
Anoniem | 06-06-2017
Top!
Justin | 06-06-2017
Ben er heel tevreden mee
Patty | 06-06-2017
Super leuk team, goed advies ik was voor de eerste keer bij Artistic Hair maar daar blijft het niet bij super blij met mijn nieuwe kleur
Meindert | 06-06-2017

Goede ervaring met echte aandacht voor het kappersvak.

Melissa | 06-06-2017
Super goed gekleurd! Goede tips gekregen en een top kapster! Ik ben blij een dikke 10
Gerry Kortekaas | 31-05-2017

Ik kom er elke 6 tot 7 weken om mijn haar te laten knippen. Mijn haren zitten altijd goed, ik hoef er niet al te veel aan te doen om het in model te krijgen. Op advies van mijn kapster Brenda ben ik vorig jaar overgestapt op een andere shampoo, want door stress en andere omstandigheden had mijn haar een aardige \"opdoffer\" gekregen en behoorlijk uitgevallen, maar sindsdien is de conditie van mijn haar/hoofdhuid aanzienlijk verbeterd. Ook op ander gebied heb ik ondervonden dat Antoinet en haar medewerkers zeer behulpzaam zijn. En dat heeft niets van doen met de heerlijke cappucino die bij binnenkomst al bijna op me staat te wachten :)

Helma Nollen | 20-05-2017

Ik ben eind april of begin mei (weet het niet meer precies) geweest voor knippen en kleuren. Het knippen is prima, maar de kleur is nu, 20 mei, al vervaagd naar bijna blond. En er is niet erg veel zon geweest. Dat is echt niet goed! Ga een week weg, zal daarna kontakt opnemen.

Ivonne | 16-05-2017
Hoewel je weet dat je gezicht hetzelfde blijft, lijkt het toch of je wat meer straalt en het is of je net of je wat mooier bent dan je was.Dat is wat goede zorg voor je haar doet maar vooral ook een kapsel dat echt bij je past. De passie van deze kapper is voelbaar in alles. Complimenten!
Anoniem | 16-05-2017
Tessy | 16-05-2017
Anoniem | 16-05-2017
Het is altijd een uitje om naar de kapper te gaan.Ik ben weer blij met mijn kleurtje. Echt top.
Anoniem | 16-05-2017
De eerste kennismaking voelde als een warm welkom. Er wordt met oprechte belangstelling naar de vorm van je hoofd en naar je haar gekekeken zodat er gezocht wordt naar wat het beste bij je past. Daar wordt je toch blij van!
Giotto | 10-05-2017

Ik ben hier terechtgekomen via een familielid. Het stelde zeker niet teleur, met een mooie inrichting en hartelijke medewerkers. Ik heb mijn haar bij Elly laten knippen en dat beviel mij uitstekend. Alles werd netjes uitgelegd en ik kreeg nog extra tips over hoe ik het kapsel zelf het beste kon onderhouden. Echt een aanrader voor andere heren!

Anoniem | 04-05-2017
Anoniem | 04-05-2017
De eerste kennismaking voelde als een warm welkom. Er wordt met oprechte belangstelling naar de vorm van je hoofd en naar je haar gekekeken zodat er gezocht wordt naar wat het beste bij je past. Daar wordt je toch blij van!
Anoniem | 04-05-2017
Het duurt wel erg lang, 2,5 uur voor knippen, kleuren en drogen met diffuser..
Lex | 04-05-2017
Sabine | 04-05-2017
Ger | 04-05-2017
Altijd tevreden
Marjolijn | 04-05-2017
Het was weer heel fijn, Mariska begrijpt precies wat ik wil! Ik ben weer heel tevreden!
Janny | 04-05-2017
Na lang zoeken eindelijk een salon gevonden waar ik me als nieuwe klant welkom voel. Fijne ontvangst, enthousiaste topstyliste (Elly), professioneel advies, prachtige salon, heerlijke thee en het belangrijkste.... een goed geknipte nieuwe coupe. Echt een aanrader!
Zora | 04-05-2017
Edith | 04-05-2017
Elly is TOP, ze luister goed naar mijn wensen en voert die ook zeer professioneel uit!. En het is nog gezellig ook. Edith
Anoniem | 04-05-2017
Hele fijne plek om te komen!
Astrid | 05-04-2017
Liesbeth | 05-04-2017
Herma | 05-04-2017
Isa | 05-04-2017
Jane | 05-04-2017
Anita | 05-04-2017
Advies en knippen op maat
Anoniem | 05-04-2017
Jos | 05-04-2017
Ria | 15-03-2017
Mooie trendy kapsalon waar je veel persoonlijke aandacht krijgt en met een goed gevoel de deur uitgaat.
Leon | 15-03-2017
Lilian | 15-03-2017
Niet alleen goed geknipt, maar ook leuke tips en adviezen zodat je een goede kijk krijgt op jezelf en waar je op kan letten.
Marjan | 08-03-2017
Loek | 08-03-2017
Top
Bea | 08-03-2017
Bryan | 08-03-2017
Joshua | 08-03-2017
Mike | 08-03-2017
Carla Bakelaar | 08-03-2017

Binnengekomen als model Door oproep van Naomi op Facebook en nu klant bij haar. TOP kapsalon met echte warme belangstelling voor de klant haar/zijn wensen. Er wordt geluisterd, een plan gemaakt en doorgesproken. Ook de gezelligheid en het hartelijk welkom staan voorop tijdens het bezopen bij binnenkomst. Over de kwaliteit en de knowhow betreft de producten en technieken kan ik kort zijn: super!!!!

Inge Verbeek | 07-03-2017

Al zo\'n 15 jaar (?) kom ik bij Artistic en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. De stylistes zijn allemaal zeer kundig, zowel in het knippen als in het kleuren, is mijn ervaring. Ze kijken altijd wat past bij je haarstructuur, de vorm van je gezicht en je persoonlijkheid. Daarnaast zijn ze altijd hartelijk, eerlijk en zelf-kritisch. Je merkt dat ze up to date zijn over de nieuwste technieken en dat ze zichzelf continu willen verbeteren. Een bezoek aan Artistic voelt voor mij als een uitje. Kortom: in mijn ogen de perfecte kapper!

Roemer | 23-02-2017
Top kapper!
Anoniem | 23-02-2017
Mary-lou | 23-02-2017
Petra | 23-02-2017
Top advies, top kapsalon
Irene | 23-02-2017
Karin | 23-02-2017
Blij
Paul | 23-02-2017
Ik ben helemaal tevreden. Erg vriendelijk personeel en een hele mooie zaak.
Annemarie | 23-02-2017
Cita | 23-02-2017
Gewoon top zoals altijd
Anita | 23-02-2017
Top advies wat gewoon klopt.
Els | 23-02-2017
ben heel tevreden! Els van der Salm-brink
Heleen | 08-02-2017
Altijd is er volledige aandacht voor je vanaf dat je binnenkomt tot je de deur uitgaat. En je wordt altijd goed geknipt.
Jasmijn | 08-02-2017
Ria | 08-02-2017
Pia | 01-02-2017
Altijd een feestje om daar te komen. Top personeel, denken altijd met je mee, in 1 woord een super kapsalon.
Marian | 01-02-2017
Vincent | 01-02-2017
Voelt als een warm bad fijne mensen en uitstekende kwaliteit
Karin | 01-02-2017
Hoi Brenda, het was weer top heel blij met mijn kapsel en heel veel krullen met de nieuwe producten.
Jeanette | 24-01-2017
Onlangs kwam er een vreemde dame naar mij toe die mij vroeg mij bij wie ik mijn haar liet doen?! Vertelde verrast dat mijn kapper ArtisticHair in Warmond was. Ze vond het echt prachtig ! Uiteraard leuk voor mij en een compliment voor Antoinette, mijn krullen-koningin !
Anoniem | 24-01-2017
Weer netjes bijgekleurd! De Colortouch vind ik echt erg fijn product, voorheen liet ik het verven waardoor mijn haar erg stug werd. Bij colortouch is dit niet het geval, pakt goed en mijn haar blijft heerlijk zacht. Iedereen aan te raden :)
Eva | 24-01-2017
Oosterveer | 24-01-2017
en lekkere koffie!
Carina | 24-01-2017
El heeft helemaal begrepen hoe ze mij blij kan maken. Goed geknipt en gestyled met veel aandacht en vakmanschap! Top!
Zora | 24-01-2017
Angela Bergers | 21-01-2017

Elke keer weer een feest om door Antoinette behandeld te worden. Goed advies mooie kleuring heerlijke massage tijdens het wassen en dan het knippen en föhnen. Ik loop elke keer weer tevreden de salon uit. Het is bij Artistic Hair gezellig vriendelijk personeel ze staan altijd voor je klaar van begin tot eind voel ik mij als een prinses en ik ben altijd erg tevreden met het resultaat. Ik heb Anoinette en haar team zien groeien in de 10 jaar dat ik bij ze kom chapeau Artistic Hair ga zo door ik ben blij met jullie en wordt blij van jullie

Anoniem | 17-01-2017
Ik kom al 10 jaar bij Artistic Hair. Ik heb van nabij meegemaakt hoe de zaak is gegroeid. Iedere 6 weken ga ik naar Antoinette om mijn haar te laten doen. Ik maak met haar de afspraak maar als zij er niet is zijn haar medewerkers zo goed opgeleid dat het mij eigenlijk niet kan schelen wie mijn haar doet. Iedereen krijgt dezelfde aandacht...iedere kapster wordt op tijd bijgeschoold.......in de salon heerst een warme sfeer......genoeg daarover......kom het gewoon ervaren!
Annemarieke | 17-01-2017
Weer goed geknipt. De 9 ipv een 10 komt doordat het haar zich nog moet zetten maar het ziet er weer heel goed uit
Marianne | 17-01-2017
20 cm eraf, een ander kleurtje... Ik ben helemaal happy!
Anoniem | 17-01-2017
Thecla | 17-01-2017
Het was de eerste keer bij deze kapper. Vanmorgen zat mijn haar prima (na het slapen dus). Dat betekent dat het model goed geknipt is. Ik ben zeer tevreden.
Miriam | 17-01-2017
Kapster vrije hand gegeven met super resultaat!
Ton | 17-01-2017
Al vele jaren ben ik een heel tevreden klant.
Agaath | 17-01-2017
Kim | 17-01-2017
Ontspannen wakker worden op je zaterdag ochtend bij artistic hair. Kopje thee, gezellig praatje, hoofdmassage en met een mooi kapsel de deur uit. Ik ben tevreden!
Anoniem | 17-01-2017
Anoniem | 17-01-2017
Frank | 17-01-2017
Anoniem | 17-01-2017
Juliie luisteren zo goed naar wat ik wil en denken dan mee, super!
Anita | 28-12-2016

Spontaan tijdens mijn vakantie hier een bezoek gebracht. Een geweldige kapsalon waar ze echt kijken naar het kapsel en de kleur die bij jou unieke persoonlijkheid past. Als ik in de buurt ben kom ik zeker weer terug

Mirja | 28-12-2016

Voor mij is Artistic Hair meer dan alleen een knipbeurt. Heerlijk genieten! Gun jezelf deze traktatie dames! (En heren).

Angelique | 28-12-2016

M'n haar is weer top geknipt en gekleurd

Judith | 28-12-2016

Hele fijne kapsalon. Goede kapsters die veel goede tips geven!

Bianca | 28-12-2016
Betty | 28-12-2016

Alles TOP, Artistic Hair mijn favoriete kapsalon zo doorgaan en ik kom graag weer langs!!

Helga | 28-12-2016
Marjoke | 28-12-2016

Zoals altijd, TOP

Jessica | 28-12-2016

Helemaal blij! Zo heerlijk dat mijn kapster, Elly, aan een half woord genoeg heeft om mij het perfecte kapsel te geven. Ooit een keer gevraagd om model te zijn voor toen nog een stagaire, nooit meer weggegaan. Zegt genoeg denk ik!

Anoniem | 28-12-2016
Marga | 28-12-2016

Weer heel tevreden (zoals altijd) naar huis

Annelies | 28-12-2016

Altijd top! Al bijna 15 jaar :-))

Anoniem | 28-12-2016
Joshua | 28-12-2016
Bryan | 28-12-2016
Susan | 28-12-2016
Chris | 01-12-2016
Erg vriendelijk personeel, haren laten wassen is een heerlijke behandeling op zich en kwaliteit van knippen is erg goed.
Monique | 01-12-2016
Weer een heel tevreden klant vandaag. Heel mooi subtiel en natuurlijk gekleurd! It's magic!
Toos | 01-12-2016
Buitengewoon goed begrepen en geholpen!
Petra | 01-12-2016
Ik ben geknipt door Elly. Leuk, lief, warm en gezellig mens en ze knipt ook nog eens goed
Peter | 01-12-2016
Iedere keer weer goed gemutst naar buiten. Leuk om er te zijn en fijn met een fris kapsel weer naar huis!
Wendy | 01-12-2016
Was allemaal goed. Vriendelijke kapster. En mijn haar zit prima!!
Marjolijn | 01-12-2016
goed en gezellig geholpen. Ik ben weer tevreden!
Selena | 01-12-2016
Super mooie salon, leuke mensen en altijd gezellig! Ik ga altijd met een mooi kapsel en een fijn gevoel naar huis! :)
Niels | 01-12-2016
tot de volgende keer :)
Debby | 01-12-2016
Altijd weer blij en tevreden als ik de deur uit ga!
Anoniem | 01-12-2016
A thoroughly nice experience. Sharp scissors, skilled and friendly staff.
Rosemarie | 01-12-2016
Super tevreden over deze kapsalon, vriendelijk personeel en altijd goed advies.
Patrick | 01-12-2016
Vriendelijk en professioneel personeel.
Remco | 01-12-2016
Het blijft knap dat ze er bij mij nog zo'n net kapsel van kunnen maken en zich daarbij niet laten afleiden door mijn slappe geouwehoer.
Danielle | 01-12-2016
Weer super geknipt door Brenda. Bij Artistic Hair ga ik ALTIJD tevreden de deur uit!
Nynke | 05-11-2016

Op zich netjes geknipt en erg vriendelijk geholpen, maar ik ben helaas niet blij met het eindresultaat. Veel te kort en dus niet zoals ik bedoelde. Dit kapsel past niet bij mij. Dat wordt maanden wachten en groeien...

marjolijn | 28-09-2016

Dank je wel Naomi, prachtige haarkleur! Ik ben er heel blij mee!

Vicky Paalvast | 25-09-2016

Erg fijn geholpen en tips gekregen voor het verzorgen van mijn haar! Kapsel ziet er weer goed uit!!

Corrie Hoek | 19-09-2016

Iedere knipbeurt is weer een unieke ervaring op zich! Het is alsof je in een warm bad terecht komt bij dit lieve super professionele team. Ik ga er altijd blanco naar toe en ga iedere keer weer helemaal op een wolkje naar huis. Er wordt niet zomaar een coupe of kleur aangemeten, nee er wordt gekeken naar je vorm gezicht, je gelaatskleur en je persoonlijkheid. Top, van harte aanbevolen dus!!

Hanneke Ravensbergen | 09-09-2016

Ik kom al vanaf het allereerste begin bij Antoinette en haar team en ben altijd blij en tevreden naar huis gegaan. Super!!

Petra Hoek | 07-09-2016

Al vele jaren kom ik bij Artistic, omdat je hier steeds opnieuw op een persoonlijke en professionele manier geknipt wordt. Daarbij is t altijd gezellig er is een hele fijne sfeer!

Karin Swets | 07-09-2016

We hebben alweer geboekt Antoinette. Ik kom dan samen met mijn zusje en schoonzusje. We verheugen ons er nu al op. Wat een cadeau iedere keer weer een bezoek aan je. Liefs...

Willems - Sassenheim | 07-09-2016

Mijn zoon is helemaal blij als hij door Brenda wordt geknipt. Ze is ontzettend leuk met hem en kan zich goed in een kind verplaatsen. Ook begrijpt ze precies wat hij bedoeld als mijn zoon uitlegt hoe hij zijn haar wilt. Altijd weer blij met z\'n versgeknipt hip kapsel loopt hij de deur uit. Ook mijn man laat z\'n krullen hier \'in shape\' brengen. Hij ziet er altijd weer leuk uit als hij hier is geweest. Artistic hair is een uitstekende kapsalon met vriendelijke kapsters die hun vak verstaan, waar je lekker in de watten wordt gelegd met heerlijke koffie of thee, massages en lekkernijen!

Yolanda Bakkum | 06-09-2016

Ik ben uiterst tevreden en kom graag naar Artistic Hair. Altijd gezellig en een vriendelijke sfeer.

Sheely | 06-09-2016

Alweer 2 weken geleden dat ik gekleurd ben bij artistic hair en het is nog net zo glazend en kleurrijk als dat het was toen ik uit de zaak liep! Nog steeds super blij met het resultaat.

Heleen | 09-08-2016

Je krijgt hier een goede service. Er wordt net zoveel tijd genomen voor kinderen als volwassenen. Er wordt goed geknipt en je gaat met een goed gevoel en een mooi kapsel de deur uit!

Marina | 28-07-2016

Echt dik tevreden! Ga iedere keer weer met een mooie kleur en een super kapsel de deur uit.

Hennie | 25-07-2016

Ben bezig mijn haar te laten groeien, ik krijg goed advies en er wordt rekening gehouden met mijn wensen. Iedereen is altijd even vriendelijk. Ben dan ook dik tevreden.

Kristien | 23-07-2016

Modern en gezellig ingericht. Artistic Hair is t kapsalon waar ik al t langste klant ben. Professioneel, enthousiast team die regelmatig bijgeschoold wordt in binnen-en buitenland. Ik ben fan!!!

Ingrid | 16-07-2016

Antionette is echt een artiest qua knippen en kleuren. geweldig hoe ze het kapsel aanpast op haar klant, ze kijkt niet alleen naar vorm van je gezicht, type haar maar ook naar jou als type persoon. Resultaat: helemaal blij als ik in de spiegel kijk

Anoniem | 12-07-2016

Altijd Goed kapsel, goed advies en hele goede sfeer

Anoniem | 12-07-2016

Er was alle aandacht en tijd voor mijn dochters toen hun haren werden geknipt. Het is een echte up to date kapsalon die met zijn tijd mee gaat. En de meiden kregen ook nog nog allebei een mooie vlecht in het haar na de knipbeurt. :-)

Anoniem | 08-07-2016

Fijne salon, zeer comfortabel, kundige kapsters, goed!

Melissa | 24-06-2016

Prima kapster! Prima kapsalon

Daniel | 23-06-2016

Altijd tevreden met service en resultaat!

Gerda | 22-06-2016

Altijd gezellig, goed geknipt. Zeer tevreden. Fijn dat ze gebruik maken van barberbooking.

Vincent | 16-06-2016

Gewoon lekkere relaxed en met een leuk gesprek goed gekapt naar huis. Eigenlijk heb je geen zin om weg te gaan ..

Anoniem | 12-06-2016

Was zeer aangenaam vanwege de rust die er heerst terwijl er zeer professioneel gewerkt wordt

Mayke | 10-06-2016

Super en gezellig, bedankt weer!

Marga | 08-06-2016

Ik ben super tevreden! Een zaak met kwaliteit en een persoonlijke touch zodat je er weer goed uitziet en met een goed gevoel vertrekt !

Floor | 03-06-2016

Met veel aandacht en geduld voor je wens, het zorgvuldig toepassen van de juiste techniek en oog voor de eigenschappen van je haar zorgt Mariska ervoor dat je blij weer naar buiten gaat!

Ron | 29-05-2016

Helemaal TOP

Martin | 28-05-2016

Beetje jongere heren kapster graag

Anoniem | 13-05-2016

Super goede service en fijne persoonlijke aandacht! Ze hebben echt verstand van hun vak!

Peter | 29-04-2016

Goed gekapt en ontspannen naar huis!

Wendy | 28-04-2016
Super tevreden, service is top, oog voor detail, goed consult vooraf en de coupe die ik wil!
Margriet | 20-04-2016

Altijd zeer tevreden over alles, vriendelijke en professionele dames.

Bea | 13-04-2016

Vakkundig team met oog voor detail.

Angelique Duivenvoorden | 07-04-2016

Ik ga altijd blij en heel tevreden naar huis! Een bezoek aan Artistic is een ware beleving!! Er wordt zoveel zorg en aandacht aan je haar besteedt! Beter kan niet! Het is gezellig en fijn om bij Artistic hair te zijn❤️

Marjolijn | 05-04-2016

Sowieso gezellig en prettig geholpen. Kapsel ziet er weer prima uit! Ook goeie adviezen gekregen voor wat betreft een kleuring.

Pia | 25-03-2016
Een heel fijne kapsalon...goed personeel...kundig en vriendelijk. Kortom een topzaak
Marleen | 19-03-2016

zeer klantvriendelijk, zeer goed opgeleid personeel. Luisteren echt naar de klant en zijn eerlijk in hun adviezen

Kees | 16-03-2016

Erg tevreden: altijd constant in kwaliteit, aandacht en gezelligheid

Mirja | 11-03-2016

Je wordt er altijd warm onthaald, er wordt goed geluisterd naar je wensen, je krijgt prima advies, en natuurlijk het belangrijkste: je stapt de deur uit met een top-kapsel! Ik kom er nu sinds een half jaar, en vanaf die tijd word ik overspoeld met complimenten over mijn haar. Voor mij geen andere kapper meer!

Chris | 23-02-2016
Goed geknipt, het zit perfect. Echt aandacht aanbesteed
Rudolph | 19-02-2016

Antoinette is plezierig en professioneel, goed advies en onderhoudt mijn "coupe" vakkundig

Ellen | 11-02-2016

Super tevreden , mijn vaste kapster Isabelle die het al heel wat jaartjes knipt was er niet maar Janet begreep precies wat ik bedoelde en het resultaat was helemaal naar tevredenheid. TOP !

Lilian | 20-12-2015

Zeer tevreden over mijn nieuwe coupe. Tijdens de kerstborrel heb ik zeer veel positieve reactie's ontvangen. Fijn om hier kenbaar te kunnen maken hoe tevreden ik ben over de knipkunsten en de warme sfeer (huiskamergevoel) bij Artistic Hair!!

Jaimy | 17-12-2015

Bij binnenkomst in de kapsalon krijg je meteen al een warm en welkom gevoel, het is heel modern ingericht met mooie lampen die echt bij deze kapsalon passen. De werknemers bij Artistic hair zijn ook heel klant vriendelijk, niet alleen omdat ik daar bijna iedereen ken, maar vooral omdat wanneer je de deur opent je welkom word geheetten. Ook zijn de resultaten bij de kapsalon heel positief en ga ik altijd met een glimlach weer naar huis. Nog bedankt voor vandaag!

Christine | 24-11-2015

Ik kom al jaren bij Brenda en ben nog nooit ontevreden naar huis gegaan!

Daniel | 23-11-2015

Top kapsalon! Ze nemen altijd de tijd voor je en zijn zeer goed op de hoogte van de laatste technieken en stylen!

Angelique | 20-11-2015

Er wordt veel aandacht aan je haar besteedt. Heel goed overleg en advies!! En je haar zit heel lang goed!

Marina | 07-11-2015

Word altijd zeer vriendelijk geholpen al vanaf het moment dat ik de deur binnenloop. Zeer deskundig personeel. Ik loop iedere keer weer naar buiten met een prachtige kleur en een hip kapsel!

Anne-Laura | 23-10-2015

Koffie of thee bij binnenkomst en advies op maat tijdens de keuze maken hoe te knippen, heel erg blij met m'n kapsel!

Inez | 07-10-2015

Heel erg tevreden mijn model is zo perfect geknipt .het zit echt heel goed.Voel me echt heel gelukkig bij En krijg ook steeds heel goed advies ,heel gezellig personeel je voelt je echt uit bij hun.fantastish.