BindweefselMassage


Bindweefselmassage gezocht in Warmond of omgeving? We masseren het gezicht, met de focus op de dieper gelegen delen van de huid. Daarmee verbeteren we de doorbloeding, heffen we blokkades op en stimuleren we de aanmaak van collageen. Het resultaat is een mooie en stevige huid.

Ben je benieuwd wat een bindweefselmassage precies is, hoe de massage helpt de huid te verbeteren en hoe onze schoonheidsspecialiste te werk gaat? We leggen het je graag uit. Een bindweefselmassage pakt verslappingen aan en zorgt ervoor dat de huid weer steviger en veerkrachtiger wordt, helpt een broze of kwetsbare huid tegen te gaan en lost eventuele onderhuidse ontstekingen op. Het is een massage voor het gezicht of voor de rest van je lichaam, waarmee je zorgt voor een gezondere huid die weer zal stralen zoals je daar blij van wordt.

 

 

Wat is bindweefsel?

Wat is bindweefsel precies en waarom is een massage daarvan belangrijk voor de huid? Het is de laag tussen de huid en de spieren die veel dieper liggen. Het is een soort ‘cement’ dat de organen, de spieren en gewrichten bij elkaar houdt en belangrijke ondersteuning biedt. Bovendien zorgt het bindweefsel voor de opname van zuurstof en voert het afvalstoffen.

Het is een belangrijke laag, met een aantal verschillende taken. Door je bindweefsel te laten masseren houd je dat in een goede conditie. Tijdens een massage zetten we de cellen in de laag aan tot vernieuwing. Het gaat om de fibroblasten, die vanuit hun onderliggende rol uiteindelijk zorgen voor de mooie strakke huid die je aan het oppervlak ziet. We stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, die er samen voor zorgen dat de huid zich kan verjongen en zowel steviger aan zal voelen als er stralender uit zal zien.

 

 

Voor het gezicht

Onze schoonheidsspecialiste zal de bindweefselmassage toepassen voor je gezicht. Tijdens de massage maken we gebruik van langzame strijktechnieken, die we combineren met specifieke druktechnieken. De lichte strijkingen en rollende bewegingen combineren we met het oppakken van de huid. Vanuit de diverse technieken zorgen we ervoor dat we het bindweefsel optimaal masseren. Tegelijkertijd warmen we de spieren op en verlichten we eventuele onderhuidse verklevingen daarvan. Dit verbetert de capaciteit van de celwanden om voedingsstoffen op te nemen en aan de andere kant afvalstoffen af te voeren.

De massage van het bindweefsel is stevig, omdat we daarmee doordringen in de laag onder de huid. De behandeling bij ons in de praktijk in Warmond kan de eerste paar keren wat gevoelig zijn. Als je dit als vervelend ervaart kun je het onze schoonheidsspecialiste natuurlijk aangeven.

 

 

Bindweefselmassage in Warmond

Zoek je een schoonheidsspecialiste in Warmond of omgeving waar je naartoe kunt voor een bindweefselmassage? Het is een van de behandelingen waar we je goed mee van dienst kunnen zijn. We hebben veel ervaring met huidverbetering en bieden je op dat gebied diverse behandelingen aan. Uiteraard kijken we daarbij eerst goed naar je huid, om daar een duidelijke analyse van te maken. In overleg bepalen we wat de beste manier is om je huid te verbeteren, zodat jij weer zal stralen zoals je dat gewend bent.

Dus denk je aan een massage van het bindweefsel of ben je benieuwd of dat in jouw geval een goede keuze is? Onze schoonheidsspecialiste legt je graag uit wat je daar precies van kunt verwachten in je gezicht. Bovendien zorgen we bij ons in de salon in Warmond natuurlijk voor de volledige privacy, om je in alle rust te kunnen behandelen. We zijn ook goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Voorhout, Sassenheim, Teylingen, Oegstgeest en Leiden, net als vanuit Lisse, Noordwijk, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Dus vertel ons wat je waar je naar op zoek bent of wat je ervaart, dan leggen we je graag uit over wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je vragen over een bindweefselmassage of wil je een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 071 30 193 83, stuur ons een e-mail naar info@artistic-hair.net of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie