Nieuws  & blogs

 

System Professional lanceert SOLAR lijn

System Professional met ENERGYCODE™ COMPLEX lanceert SOLAR: de nieuwe lijn speciaal ontwikkeld om het haar te beschermen tegen beschadiging door zomerse elementen

In januari dit jaar werd het nieuwe System Professional EnergyCode™ Mapping geïntroduceerd. Door het individuele haarenergieprofiel te diagnosticeren – een proces dat we EnergyCode™ Mapping noemen – kunnen we een ultra-gepersonaliseerd gecodeerd verzorgingssysteem voorschrijven dat de energie van het haar maximaliseert met meer dan 174 miljoen mogelijke combinaties. Dit gepersonaliseerde verzorgingssysteem is jouw eigen EnergyCode™.

SOLAR

Om het haar te beschermen tegen schadelijke, zomerse elementen en om de persoonlijke EnergyCode™ nog completer te maken is de nieuwe System Professional Solar lijn ontwikkeld. 

Waarom is het belangrijk om je haar te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht? 

In de zomer worden haar en hoofdhuid blootgesteld aan elementen die de haarvezels beschadigen en kleur doen vervagen. UV-straling vervaagt zowel het natuurlijke als het gekleurde haar. Het reageert van binnenuit het haar met vrije radicalen en veroorzaakt zo beschadiging. Zout water verwijdert lipiden uit het haar. Lipiden zijn het cement die de bouwstenen van keratine met elkaar verbinden en zorgen voor de flexibiliteit van de schubben laag. Chloorwater kan kleur vervagen en het haar poreus en breekbaar maken omdat het de natuurlijke oliën uit het haar verwijdert. 

De nieuwe System Professional Solar lijn bevat het Helioguard Complex. Deze samenstelling van UV-filters, avocado-olie en katonische polymeren zorgt ervoor dat je haar beschermd en gevoed wordt bij je outdoor activiteiten. Vervolgens zorgt het HelioRestore complex bestaande uit glycerine, kationische polymeren, aminozuur histidine en dl-panthenol dat restanten zonnebrandmiddel, zout en choorwater uit het haar en van de huid worden verwijderd en de vochtbalans van het haar wordt gereconstrueerd en hersteld. 

De Solar lijn werkt in synergie met alle System Professional producten en de waterbestendige formules zorgen voor de perfecte bescherming tijdens de zomer. 

De lijn bestaat uit:

Na de blootstelling aan zon, zee en zwembad: 

(SOL1) SOLAR HAIR & BODY SHAMPOO – Resultaat: Fris gehydrateerd gevoel van haar en huid.

Product: Hydrateert het haar behoedzaam en verwijdert zonnebrand- zout-, en chloorresiduen op het haar en de huid, Verbetert de doorkambaarheid en houdt het haar fris, licht en glanzend. Is net zo effectief op de huid, waar het waterbestendige zonnelotions en hydrolipidenresiduen op milde wijze verwijdert. Prepareert de huid voor hydratie. Te gebruiken als dagelijkse sportshampoo, voor mannen en vrouwen. Met HelioRestore Complex. 

(SOL2) SOLAR HYDRO REPAIR CREAM – Resultaat: Zijdeachtig gevoel en natuurlijk uitziende glans. 

Product: Herstelt beschadiging door de zon en vervangt op intensieve wijze vocht dat verloren is gegaan door zout en chloorwater. Met HelioRestore Complex. 

Tijdens de blootstelling aan zon, zee en zwembad:

(SOL4) SOLAR SUN OIL – Resultaat: Voegt dagelijks zachtheid toe en vermindert frizzy hair.

Product: Voegt onmiddellijk zachtheid toe tijdens en na blootstelling aan de zon. De UV-filters verzorgen en beschermen in combinatie met een luxueus mengsel van oliën de keratine diepgaand voor blijvende gladheid.

Voor de blootstelling aan zon, zee en zwembad: 

(SOL5) SOLAR SEALING CREAM – Resultaat: Onmiddellijke doorkambaarheid, kalmeert kroezend haar.

Product: Dagelijkse beschermende crème voor diepe hydratatie, die beschermt tegen UV-straling en de schadelijke effecten van zout en chloorwater. 

(SOL6) SOLAR HELIO SPRAY – Resultaat: Zonbescherming 

Product: Beschermt het haar tegen beschadiging door de zon. De waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van UV-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht. 

Herenweg 83d
2361EJ Warmond
T 071 30 193 83
M 06 83 83 42 62
E info@artistic-hair.net 

Openingstijden:

 

di, wo & vr 8.30 tot 17.30
do 8.30 tot 21.00
za 8.00 tot 13.00

 

 

 

Privacy statement  / Cadeauwinkel /  Site informatie